Destinaţie neobişnuită pentru al doilea golgheter al României. Unde pleacă fotbalistul cerut la echipa naţională

0
63

După ce albanezul Andrej Lulalku, autor a 16 goluri pentru Gaz Metan Mediaş în sezonul de toamnă, a plecat la FC Astana, în Kazahstan, al doilea golgheter al României  e pe care să aleagă şi el o destinaţie neobişnuită. Cristi Bud, de la CFR Cluj, este foarte aproape să semneze cu irakienii de la FC Zakho, unde noul antrenor este Dorinel Munteanu.

 ”În proporţie de 80% transferul este realizat. Mai trebuie să ajungem la un acord cu cei de la CFR Cluj asupra sumei de transfer. Oricum, Bud devine liber din vară, astfel că ardelenii preferă să-l dea acum. Este vorba despre o sumă în jur de 50.000 de euro. Cu jucătorul ne-am înţeles.Dacă va confirma, în vară va semna un alt contract, valabil un sezon iar salariul său se va dubla automat. Deocamdată, pentru cinci luni va încasa 140.000 de dolari”, a spus irakianul Salih Jaber, fost jucător la Universitatea Craiova şi Gloria Buzău, pentru digisport.ro. 

11 goluri pentru CFR Cluj a marcat Cristi Bud în toamnă, el fiind propus insistent de conducerea ardelenilor la echipa naţională

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments