Gabriela Firea: „Maşinile care blochează transportul în comun sau circulaţia vor fi ridicate cu o platformă de la Administraţia Străzilor”

0
79

„Toate maşinile care blochează transportul în comun sau circulaţia vor fi ridicate, până la adoptarea normelor, de către o platforma aflată la administraţia străzilor şi care va putea să acţioneze urgent”, a declarat Firea.

Edilul a explicat că au existat situaţii în Capitală în care circulaţia tramvaielor sau a troleibuzelor a fost blocată de şoferi care şi-au lăsat maşinile în mijlocul drumurilor, cum s-a întâmplat şi luni, când pe bulevardul Basarabia din Capitală a fost blocat un troleibuz.

Circulaţia mijoacelor de transport în comun din Capitală a fost blocată săptămâna trecută de maşinile parcate neregulamentar pe prima şi a două bandă de circulaţie, uneori chiar pe linia de tramvai, au spus reprezentanţii RATB, aceştia primind zeci de sesizări de la călători.

Vineri, cel mai mare blocaj a fost pe bulevardul Vasile Milea, unde troleibuzele au stat blocate 40 de minute din cauza unei maşini parcate neregulamentar, iar joi, pe stradă Ţepeş Vodă a fost un blocaj de 50 de minute din aceeaşi cauză.

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments