Liviu Dragnea: Îmi doresc ca în 2017 să avem maturitatea de a urma un ţel comun: bunăstare şi demnitate

0
39

„În urmă cu 158 de ani, românii din Moldova şi Muntenia lăsau deoparte luptele politice, neînţelegerile şi interesele personale sau de grup, pentru un scop comun: unirea. Mica Unire a fost primul pas făcut pe drumul înfăptuirii statului naţional unitar român. Îmi doresc ca şi în 2017 să avem cu toţii maturitatea de a urma un ţel comun: bunăstare, demnitate şi locul care ni se cuvine între naţiunile lumii”, a scris Liviu Dragnea, pe Facebook. 

Mesajul lui Cioloş 

Fostul premier Dacian Cioloş a avut un mesaj care s-a referit mai mult la situaţia actuală din România, fiind sugerată cumpătarea oamenilor aflaţi la putere.  

 

„Conducătorii politici au privilegiul de a contribui cu modestie şi dăruire la consolidarea comunităţii, întărindu-i valorile şi principiile prin propriul exemplu, prin fapte, prin idei. Nu sunt acolo ca să lupte pentru interese personale sau pentru a oferi privilegii protejaţilor. Dregătoria vremelnică pe care o au, încrederea oamenilor, nu pot fi folosite ca scut împotriva legii”, a scris Dacian Cioloş, la rândul său, pe Facebook.

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments