O persoană a murit şi alte două au fost găsite inconştiente, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, într-un apartament din Capitală

0
129

UPDATE Cele două persoane găsite inconştiente în locuinţa de pe Strada Silvestru nr. 77 din Sectorul 2 al Capitalei, un bărbat de circa 70 de ani, intubat, şi o femeie de 56 de ani, care între timp a devenit conştientă, au fost transportate la Spitalul Floreasca, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Echipajele de salvare ale ISU au intervinit, duminică, pe strada Silvestru nr. 77 din Sectorul 2 al Capitalei, unde o persoană a fost găsită decedată, iar alte două inconştiente, în urma intoxicării cu monoxid de carbon.

„Cele trei victime, doi bărbaţi şi o femeie, au vârste cuprinse între 50 şi 60 ani. Un bărbat a fost găsit  decedat, pentru celelalte două victime se fac manevre de resuscitare. S-au efectuat măsuratori şi nu s-au constatat scăpări de gaze, ci numai de monoxid de carbon, cel mai probabil de la o centrală termică”, au mai transmis reprezentanţii ISU, potrivit News.ro.

La faţa locului au intervenit patru ambulanţe SMURD, dintre care două cu medic.

Sursa

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBăsescu critică Programul România TV: Ghiță TV a întrecut în dezinformare chiar și Gâdea TV
Articolul următorVeolia asigură fluxul normal de furnizare a energiei termice
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments