Poziţia în care doarme femeia poate spune multe despre caracterul său

0
410

Limbajul corpului (mimica, gesturile şi poziţia corpului) conţine 80% din informaţia despre om, fiind condiţionat de impulsurile subconştientului care nu pot fi falsificate. Aici se include şi poziţia corpului în timpul somnului, care este plină de sens şi reflectă esenţa omului, modul său de viaţa şi chiar conduita.

 Aşadar, să cunoaştem ce spune despre noi poziţia în care dormim.

1. Somnul pe burtă

caelle.com

 

Dacă dormiţi pe burtă, iar mâinile dvs. sunt întinse în lateral sau stau sub pernă, e un semn că sunteţi o femeie binevoitoare şi prietenoasă. Dvs. aveţi capacitatea de a găsi limbă comună cu cei din jur şi vă aflaţi de multe ori în centrul atenţiei. Aveţi încredere în lume care, la rândul ei, are grijă de dvs. Cel mai probabil aveţi un mic neajuns: sunteţi peste măsură de sensibilă.

2. Adormiţi cu jucării în braţe

zubr.by

 

Simţiţi nevoia de a îmbrăţişa pe cineva înainte de somn? Înseamnă că sunteţi un om plin de încredere faţă de cei din jur. Sunteţi deschisă faţă de lume, uneori chiar peste măsură. Această credulitate vă face uneori să rămâneţi dezamăgită. De asemenea această poziţie în timpul somnului indică faptul că sunteţi o persoană de încredere, care niciodată nu va destăinui secretul cuiva.

3. Dormiţi pe spate

stuntmafia.net

 

Această poziţie vă caracterizează ca un om calm, închis şi uneori retras. Nu vă este uşor să stabiliţi relaţii cu oamenii, vă este dificil să deveniţi deschisă în relaţia cu ei. În schimb dacă cineva a meritat încrederea dvs., atunci prietenia dintre voi va fi foarte strânsă. De asemenea această poziţie vă descrie ca o persoană care se autoapreciază mult, calitate strâns legată cu faptul că sunteţi retrasă.

4. Pe o parte în poziţie drept

alexandrafloersch.areavoices.com

 

O astfel de poziţie este caracteristică oamenilor liniştiţi, cu simţul măsurii. Sunteţi foarte greu de scos din echilibru şi aveţi capacitatea de a gândi la rece chiar în cele mai critice situaţii. Oamenii din jur sunt norocoşi să aibă alături un astfel de interlocutor, prieten, coleg cum sunteţi dvs. Aveţi încredere în oameni, uneori peste măsură, fapt ce vă face să repetaţi unele greşeli în relaţia cu oamenii.

5. Poziţia fătului

vladtime.ru

 

În această poziţie dorm oamenii cărora le place să se manifeste foarte hotărât, dar sunt foarte sensibili în interior. Genunchii puţin îndoiţi indică sinceritate, echilibru în caracter şi o bună înţelegere a oamenilor din jur. Dacă, însă, genunchii sunt traşi mai spre piept, acest fapt semnifică o mentalitate pragmatică. Oamenii care dorm pe o parte încearcă să creeze în viaţa lor un fundament asupra căruia să-şi poată concentra toată activitatea.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments