Pulpe de pui caramelizate la cuptor

0
869

Pulpe de pui caramelizate la cuptor,pulpe-de-pui-caramelizate o reţetă nouă pentru cei îndrăzneţi ce hrăneşte 6 persoane.

Ingrediente:

1.2kg pulpe de pui/aripioare

25ml ulei de măsline( pentru a nu se lipi tigaia )

120ml sos de soia

25ml ketchup

175ml miere de albine

2-3 căţei de usturoi tăiaţi mărunt

sare şi piper după gust.


  1. Preîncălziţi cuptorul la 180 grade celsius.
  2. Se pun pulpele în tavă( preferabil o tavă de 22x33cm)
  3. Amestecaţi împreună uleiul, sosul de soia, ketchup-ul, mirea de albine, usturoiul, sarea şi piperul.
  4. Turnaţi peste pulpele de pui.
  5. Lasaţi la copt o în jur de o oră până se caramelizează sosul.

Se poate face şi cu aripi de pui sau coaste de porc.

Pofta bună!

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments