Sexy-dezvoltatoarea a dat de belea! Construiește fără autorizație pe terenul celui mai temut procuror

0
1360

@ Irina Magelona Placinschi construiește după cum o taie capul, pe terenul vecinilor, fără să aibă vreun accept din partea acestora @ Firma care deține terenul, Tianacam Land SRL aparține lui Paul Diaconu, soțul fostei șefe a DIICOT, Iulia Diaconu, cel mai temut procuror din Iași @ Irina Magelona Placinschi este chemată la bară, de judecată, nu de dans

GALERIE FOTO

 

Vedetă pe facebook și prin cluburile de fițe, Irina Magelona Placinschi a debutat cu stângul în domeniul afacerilor imobiliare. Aceasta construiește două blocuri pe Aleea Sadoveanu, dar este acuzată că execută lucrările de racordare la rețelele de apă și canalizare pe un teren care nu îi aparține. De aceea a fost chemată în judecată de firma care deține terenul, Tianacam Land SRL. Conform declarației de avere a fostei șefe DIICOT Iași, Iulia Diaconu, societatea comercială este deținută în proporție de sută la sută de către soțul acesteia, Paul Diaconu, cunoscut jucător pe piața imobiliară. Cererea de chemare în judecată este semnată de către Gavril Țibu, reprezentantul firmei Tianacam Land.

Placinschi a refuzat să sisteze lucrările

După cum se arată în acțiunea depusă de firma Tianacam Land la Judecătoria Iași, Irina Magelona Placinschi a fost somată să întrerupă lucrările, deoarece sunt efectuate pe un teren ce nu-i aparține. Cu toatea acestea, lucrările au continuat, fapt pentru care s-a ajuns la judecată.

“Pârâta este beneficiarul lucrării: Construire două locuințe colective și împrejmuire, lucrare care se află în curs de edificare în zona limitrofă terenului proprietatea noastră, respectiv pe latura de vest a acesteia (…). La data de 31.08.2016, un reprezentant al reclamantei s-a deplasat la teren împreună cu un potențial cumpărător și a sesizat faptul că pe terenul descris mai sus se efectuează lucrări de către societatea de construcții Bau Markt SRL (…). Reprezentanții acestei societăți au comunicat faptul că aceste lucrări deservesc obiectivul la care este beneificiar Placinschi Irina Magelona. Deși pârâtei i s-a comunicat să sisteze lucrările efectuate pe terenul proprietatea noastră, aceasta nu a dat curs solicitării”, se arată în cererea de chemare în judecată.

Infracțiune

Totoadată, firma reclamantă mai arată că Irina Magelona Placinschi nu deținea autorizație de construire și aviz de la furnizorul de utilități pentru lucrările de branșament, iar acest fapt constituie infracțiune.

“Mai mult decât atât, realizarea acestor lucrări contravin dispozițiilor legale referitoare la protecția și conservarea mediului, precum și la sănătatea populației, având un impact nociv major asupra mediului înconjurător și a însăși integrității fizice a utilizatorilor. Menționăm că efectuarea fără autorizație de construire a racordurilor și branșamentelor la rețelele de utilități constituie infracțiune”, mai arată reprezentantul firmei Tianacam Land SRL.

Placinschi este “tare în clanță”

Irina Magelona Placinschi susține că nu se află în vreun litigiu cu firma lui Diaconu.

“Eu nu am ce să vorbesc cu voi. Nu este nici un litigiu. Și-au retras plângerea, mai interesați-vă!”, a declarat aceasta.

Cu toate acestea, primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 30 ianuarie.

Nu este singurul litigiu dintre Tianacam Land SRL șI Placinschi. Firma a solicitat anularea autorizației de construire pentru că edficiul ridicat de aceasta nu respectă Planul Urbanistic Zonal. Această acțiune a fost însă respinsă de judecători.

Tudor LEAHU

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments