Taste & Play – jocuri interactive de degustare. Acum și în România

0
382

Lansare Taste&Play România la Iași

Joi seară, la Sofia Sky Lounge – Hotel Internațional, a avut loc un eveniment cel puțin deosebit. Lansarea evenimentului vine într-un moment când preferințele consumatorului tind tot mai mult către băuturi și mâncăruri sănătoase sau diverse asocieri food&Wine. Taste & Play este un concept de degustare interactivă care, într-o formă jucăușă, distrează și educă participanții.

Evenimentul a constat într-o prezentare și testare live a unor jocuri de casino adaptate într-un concept food&drink și denumite astfel: Wine Roulette, Cheese Lottery, Spirit Poker, Choco Gyro. Conducătorii meselor (dealer-ii) sunt somelieri cu renume, care vă introduc în tainele degustării.

GALERIE FOTO

 

Atracția serii a fost Wine Roulette – o masă specială de ruletă pe care sunt înscrise soiuri de struguri, regiuni viticole, caracteristici ale vinurilor (an de producție, concentrație de alcool, arome.) Participanții sunt serviți din sticle cu vin acoperite, pe ale căror caracteristici pariază cu jetoane. Câștigător este cel ce a recunoscut cele mai multe caracteristici.

La Cheese Lottery, participanții au de degustat 5 tipuri de brânză și cu ajutorul unor informații tipărite și de la conducătorul de joc, trebuie să însemneze pe un bilet 5 din 24, asemănător cu un bilet loto, cele cinci brânzeturi degustate. La Finalul evenimentului se anunță care au fost răspunsurile corecte șă dacă organizatorul dorește, se pot premia cei cu bilete cu toate cele cinci răspunsuri corecte.

Acesta este cel mai cerut produs de entertainment în București, ca o variantă pentru corporate team-building, traning-uri, congrese, workshop-uri, petreceri private etc. Combinatia perfectă între experiențe gastronomice și diseminarea informației într-un mod interactiv.

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments