Un barbat din Iasi si-a ucis sotia in bataie dupa ce s-au certat o zi intreaga. Ce gest a facut cand si-a vazut sotia moarta

0
145

Crima oribila, in Iasi. O femeie de 56 de ani a fost ucisa in bataie de sotul ei, dupa ce s-au certat de dimineata pana seara, spun vecinii.

Cand a vazut politistii la usa, suspectul ar fi incercat sa se sinucida. Acum este internat la psihiatrie.

[KGVID width=”600″ height=”344″]https://www.7est.ro/wp-content/uploads/2017/01/61857232-21.mp4[/KGVID]

Vecinii spun ca sotul femeii era violent si nu de putine ori a batut-o cu salbaticie. Cele doua fete ale femeii stiau de chinurile prin care trece, insa locuiesc la distanta mare si spun ca nu puteau interveni.

In ultima zi din an, cei doi soti, care au fost angajati ai primariei din localitate, s-au certat de dimineata pana seara.

Vecinii au auzit scandal, si in cele din urma, au sunat la politie. Cand au sosit agentii, era dejua prea tarziu pentru victima.

Suspectul a incercat sa-si puna capat zilelor, dar a fost retinut si este acum internat. Vecinii spun ca sotii se certau crunt in ultima vreme.

Femeia a lucrat pana in urma cu 6 ani la primaria Vladeni, insa din cauza problemelor de acasa a fost nevoita sa renunte la serviciu.

Alina Ursache, vecina: „S-au auzit tipete, se certau intre ei. Eu de cate ori i-am spus sa plece de aici nu a vrut sa ma asculte ca va pati ceva, in fiecare zi era cearta.”

Reporter:El era un om violent?”

Alina Ursache: „Da, era, tipa la toata lumea daca ii spuneai ceva cauta sa-i traga, sa-ti spuna.”

Atat vecinii cat si suspectul au sunat la Politie. Initial, vecinii s-au plans de scandal, fara sa stie de crima. Apoi barbatul a spus la 112 ca i-a murit sotia. Cand au venit politistii, individul ar fi incercat sa se sinucida.

Barbatul de 58 de ani a fost retinut de politisti si este acum internat la Spitalul de Psihiatrie Socola. Saptamana aceasta va fi supus unei expertize, de catre o comisie care va stabili daca avea discernamant cand si-a ucis sotia.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPrima declaraţie a Simonei Halep după ce a fost eliminată de numărul 52 WTA. Pe ce a dat vina jucătoarea noastră
Articolul următorIeșenii își pot plăti taxele și impozitele locale aferente anului 2017
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments