Ce se întâmplă în prima ediție MasterChef, care va începe pe 13 februarie la Pro tv. Ei bine, de data asta regulile s-au schimbat, iar concurenții vor avea parte de o surpriză.
Ce se întâmplă în prima ediție MasterChef, din sezonul șapte. Luni, 13 februarie, de la 20:30, numai la Pro TV Răzvan Fodor, Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu sunt pregătiți să dea startul celui mai îndrăzneț sezon MasterChef.
Ce se întâmplă în prima ediție MasterChef din al șaptelea sezon
Competiția gusturilor aduce probe noi, spectaculoase și inedite, iar cei ce își doresc să obțină cel mai râvnit șorț din România, să impresioneze jurații și să intre direct în bucătăria MasterChef vor avea de trecut prin emoțiile unui duel la bancurile de lucru, sub atenta supraveghere a celor trei profesioniști: Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu. Zeci de rețete gătite la focul pasiunii vor respecta temele duelurilor date de jurați, concurenții fiind nevoiți să pregătească cele mai bune preparate pornind de la anumite ingrediente sau specialități: asiatic, rață, desert, ciuperci, vită, pește sau fructe de mare sunt doar câteva exemple de provocări cu care se vor confrunta în prima ediție a noului sezon MasterChef.
Dintre miile de pasionați care s-au prezentat la preselecțiile MasterChef, doar câțiva zeci de concurenți au fost selectați pentru a se prezenta în fața juraților. Printre cei selecționați se află arhitecți, medici stomatologi, însoțitori de zbor, vopsitori auto, șoferi sau antreprenori veniți din toată țara și din străinătate, însă având cu toții în comun pasiunea pentru gătit. Pentru realizarea preparatelor din timpul concursului s-au consumat cantități impresionante de alimente. Pe întreaga perioadă de filmare au fost folosite 3.000 kilograme de carne și produse din carne, 1.000 kilograme de pește și fructe de mare, 10.000 kilograme legume și fructe, 800 kilograme de brânzeturi și lactate, dar și 3.000 kilograme de produse coloniale (orez, făină, zahăr, paste făinoase, ulei, oțet, condimente și arome). Cămara MasterChef a găzduit ingrediente, condimente și arome specifice tuturor zonelor culinare ale lumii, pentru a le oferi concurenților oportunitatea de a pune în practică cele mai creative idei.