O crimă cu furca îi va da de furcă unui ieșean timp de zece ani

0
170

O ceartă pe motive… imobiliare între un tânăr și un octogenar, petrecută în toamna anului 2016, s-a încheiat în cel mai rău mod posibil pentru ambele părți: pensionarul a decedat, iar tânărul va reflecta, timp de zece ani, după gratii, la crima comisă…

În cursul zilei de 7 octombrie 2016, Vasile Cojocariu (25 de ani) a intrat în curtea casei lui P.M., în vârstă de 83 de ani, iar după o ceartă de zile mari, a hotărât să-i aplice acestuia o… corecție. Numai că, din păcate, instrumentele folosite nu au fost cele mai indicate, tânărul folosind o furcă și o secure și lovindu-l pe octogenar peste cap și peste corp. În urma numeroaselor leziuni suferite (traumatism cranio-cerebral şi facial cu tumefacţii, echimoze, luxaţie temporo-mandibulară bilaterală, hematom subdural, hemoragie subrahnoidiană, fracturi de calotă şi bază de craniu; traumatism toraco-abdominal cu infiltrat hemoragic în ţesuturile moi şi fracturi costale stângi), bătrânul a decedat, fiind găsit de un vecin, care a alertat organele în drept.

Ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea lui Vasile Cojocariu la zece ani de închisoare, pentru omor, acesta fiind obligat și la plata a 5.000 de lei, reprezentând contravaloarea cheltuielilor de înmormântare a victimei. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată la o instanţă superioară.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments