Șoferul criminal din Podu Roș rămâne în arest preventiv

0
283

Judecătorii ieşeni au decis ieri ca şoferul care a provocat groaznicul accident de la începutul lunii februarie, în urma căruia au decedat două persoane, în zona Podu Roş, să rămână în arest preventiv.

Teribilistul Claudiu Paşnicu are deja peste o lună de arest la activ, urmând să fie supus unei expertize psihiatrice pentru a se afla dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Accidentul a avut loc luna trecută, fiind soldat cu decesul soţilor Eugen şi Doina Buzea, angajaţi în administraţia locală din Iaşi.

Incidentul rutier a avut loc în cartierul Podu Roş, la orele prânzului, atunci când Paănicu, şofer al unui autoturism Audi, a depăşit pe contrasens o coloană de maşini şi a intrat în intersecţia de la baza podului Nicolina, deşi culoarea semaforului pentru maşini era roşie.

După ce a ocolit in extremis un pieton, maşina lui Paşnicu a intrat în lateralul unei Dacii Logan conduse de Eugen Buzea, care circula regulamentar. Atât Eugen Buzea, cât şi soţia sa au murit pe loc în urma impactului violent.

Ulterior accidentului, Claudiu Paşnicu a părăsit locul faptei, dar s-a prezentat în aceeaşi zi la Poliţie. A fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments