Un bărbat care şi-a „hăcuit” soţia va sta nouă ani după gratii!

0
145

Una dintre crimele care au îngrozit Iaşul la finele anului trecut a fost pedepsită recent de instanţă. Astfel, bărbatul de 61 de ani care şi-a ucis, pe data de 16 noiembrie 2016, soţia cu 24 de lovituri de cuţit va sta nouă ani după gratii!

Arcadi Chiforeanu, bănuind că soţia îl înşeală, a căutat ceartă cu aceasta în dimineaţa respectivei zile. Cu mintea înceţoşată de gelozie, a luat cuţitul şi a înjughiat-o pe consoarta sa, în vârstă de 59 de ani, de nu mai puţin de 24 de ori… Apoi, calm, a sunat la 112, dar şi pe unul dintre copii, căruia i-a spus că a omorât-o pe masa sa şi că regretă fapta.

Ulterior, Arcadi Chiforeanu a fost internat la Spitalul de Psihiatrie „Socola”, unde a fost expertizat psihiatric deoarece, imediat după crimă, încercase să se sinucidă. Medicii au ajuns la concluzia că, în momentul comiterii faptei, acesta a avut discernământ. Dus în faţa procurorilor, bărbatul a recunoscut şi a regretat comiterea faptei.

Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea lui Arcadi Chiforeanu la nouă ani de puşcărie, pentru omor comis asupra unui membru de familie. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată la instanţa superioară.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments