Vrei să fii miliardar? Vino cu o invenție la Palat la Euroinvent 2017!

0
199

Peste 500 de inventatori din 30 de ţări vor expune de astăzi şi până sâmbătă la salonul de invenţii EUROINVENT 2017. Evenimentul va avea loc la Palatul Culturii şi va cuprinde următoarele manifestări: o expoziţie de invenţii şi proiecte inovative, o conferinţă internaţională şi două saloane, unul de arte vizuale şi unul de carte tehnico-ştiinţifică.
Deschiderea oficială are loc joi, 25 mai, de la ora 11, după care, timp de trei zile vor avea loc mai multe evenimente deosebit de interesante. Astfel, vineri, începând cu ora 11, inventatorii vor face demonstraţii şi vor explica cum funcţionează creaţiile lor, iar de la 16.30 va avea loc Salonul de Carte Tehnico-Ştiinţifică, cu aproximativ 100 de titluri din domeniu. În ultima zi, sâmbătă, de la ora 14, va avea loc festivitatea de premiere, iar marele premiu de 100.000 de lei va ajunge la cea mai bună invenţie.
Salonul de invenţii EUROINVENT 2017 este organizat de Forumul Inventatorilor Români, Centrul de Informare Europe Direct Iaşi, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi“, Universitatea „Al.I. Cuza“ şi Universiti Malaysia Perlis.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments