A început marşul pentru autostrada Iaşi -Târgu Mureş

0
263

Coloana de vehicule care va participa la marşul pentru autostrada Iaşi -Târgu Mureş a plecat vineri, la ora 11:00, spre Ungheni, iar sâmbătă la ora 7 dimineaţa, din Piaţa Unirii, va pleca spre Târgu Mureş.

„Autostrada e importantă pentru comunicare, pentru dezvoltare economică şi pentru a uni oamenii între ei. E importantă nu doar pentru noi, ci pentru toată Moldova“, a declarat Liviu Ţigănaşu, preşedintele Asociaţiei „Frăţia Motoa­relor“, unul dintre organizatorii marşului auto Iaşi – Tg. Mureş, pe traseul pe care ar urma să-l aibă autostrada.

La ine­dita acţiune de protest vor participa nu doar moto­ciclişti şi maşini mici, ci şi autocare, microbuze, şi chiar şi tiruri. Ţigănaşu a afirmat că deplasarea spre Tg. Mureş va avea loc în mod simbolic începând de la Ungheni.

„Prima deplasare va fi la Ungheni, unde vom fi întâmpinaţi de primarii din stânga şi din dreapta Prutului, şi ne vom întoarce îm­preună în Iaşi. Sâmbătă dimineaţă, la ora 7, ne vom întâlni cu toţii în Piaţa Unirii, de unde vom pleca spre Târgu Mu­reş, cu escală peste noapte la Topliţa. Duminică dimineaţa sun­tem aşteptaţi la Târgu Mureş“, a precizat Liviu Ţi­gănaşu.

Grupul de iniţiativă a lansat şi un site (iasi-tgmures.info) unde pot fi consultate detalii despre evenimentul din perioada 8-10 septembrie.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments