Jos labele de pe Iasi!

0
86

PSD arunca inca o data cu noroi in ieseni! Desfiintarea Regionalei CFR Marfa, aducerea unui sef de la Suceava care sa conduca structura actuala si mutarea sediului la Galati ne intoarce in epoca Nastase. Din cauza luptelor interne din PSD, iesenii sunt sacrificati din nou. Dragnea isi intoarce toate armele impotriva judetului Iasi, desfiintand, rand pe rand, punctele cheie, asa cum s-a intamplat si in cazul Inspectoratului de Stat in Constructii, in 2013, cand a mutat regionala la Bacau.

„Care este logica acestei decizii? Cand ai toate structurile regionale la Iasi, comasate intr-un singur punct, cu structuri gandite pentru a raspunde tuturor cerintelor unei astfel de institutii, cu infrastructura speciala aferenta, cum poti sa hotarasti peste noapte desfiintarea unei regionale care a fost dintotdeauna la Iasi? Domnilor din PSD, daca nu doriti sa ne ajutati si sa investiti in Iasi, macar nu ne furati ceea ce este al nostru! Stimati colegi din PSD Iasi, treziti-va si reactionati! Protejati-va judetul, pentru ca altfel in 2020 o sa faceti campanie sa deveniti parlamentari intr-un judet cu doua comune si 15 mii locuitori. Stimati lideri ai PSD, va cer ca in cel mai scurt timp, adica de ieri, sa anulati aceasta decizie situata in afara oricarei normalitati politice”, a declarat deputatul Petru Movila, presedintelele PMP Iasi.

PSD nu este la prima decizie luata in detrimentul Iasului. O simpla analiza arata ca, cel putin de la inceputului anului, partidul aflat la putere a tratat un judet cu aproape un milion de locuitori la capitolul diverse:

  • Ni s-a promis demararea procedurilor pentru studiile de fezabilitate la autostrada Iasi – Tg. Mures. Nu s-a intamplat nimic!
  • Ni s-a promis o sala de sport. In doua luni de zile a disparut finantarea din buget
  • Ni s-a promis alocarea de fonduri necesare pentru finalizarea soselei de centura. Nu s-a intamplat nimic
  • S-au alocat cei mai putini bani din istoria judetului nostru pentru modernizarea drumurilor judetene
  • Nu s-a mai intamplat nimic in legatura cu spitalul regional de urgente

 

Deputat Petru Movilă

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments