O companie americană de IT anunţă angajări la Iaşi

0
216

Al treilea centru de dezvoltare din România al companiei americane de servicii IT 3Pillar Global (după Cluj și Timișoara) funcționează, începând de miercuri, la etajul 4 din Moldova Center. Investiţia se ridică la aproximativ 150.000 de euro, iar cel care a tăiat panglica noului sediu a fost chiar primarul Mihai Chirica.

„Mai avem un prieten aici, sunt convins că vom face o familie frumoasă. Ne bucurăm să fim punctaţi şi noi pe lângă celelalte oraşe mari din lume. Iaşul este un oraş dominat de mediul academic, al educaţiei, culturii şi al inspiraţiei. Sperăm să descoperiţi o Moldovă bogată spiritual şi vă asigur că vă puteţi baza pe colaborarea noastră”, a afirmat Chirica.

Când a ales Iașul, 3Pillar Global s-a orientat şi după posibilităţile de extindere a operaţiunilor şi după infrastructura oraşului.

„Iaşul s-a dovedit a fi alegerea ideală pentru noi, obiectivul nostru fiind de a replica succesul pe care l-am avut până acum cu centre deja deschise în Cluj-Napoca şi Timişoara. La fel ca celelalte două oraşe unde operăm cu succes în România, Iaşul este un oraş dinamic care reuşeşte să atragă talente de top cu abilităț tehnice deosebite. Suntem foarte entuziasmaţi că am reuşit deja să aducem colegi noi aici şi ne propunem să creştem substantial echipa de aici până la finalul acestui an. 3Pillar Global se adresează acelor specialişti IT care îşi doresc să facă parte din echipe extrem de performante şi să dezvolte produse ce se bazează pe tehnologii de ultimă oră, într-o companie cu o cultură organizaţională aparte”, a declarat David DeWolf, CEO-ul companiei. Sediul din Moldova Bussines Center are o suprafaţă de 700 metri pătraţi şi este suficient pentru aproximativ 80 de angajaţi.

În prezent, compania porneşte la Iaşi cu un număr de 14 angajaţi, însă îşi propune să ajungă la 150 de persoane şi să se extindă, dacă lucrurile merg bine.

„Momentan ne dorim să ajungem la 50 de angajaţi, ingineri şi specialişti IT,  până la finalul acestui an. Investitia este abia la început”, a precizat Diana Belbe, reprezentant 3Pillar Global.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments