A comis-o din nou! Directorul de la Ambulanță, un repetent hotărât

0
4532

Radu Calistru a picat cu nota 5.00 examenul organizat de Ministerul Sănătății în decembrie pentru ocuparea postului de director la Ambulanța Iași @ Membrii comisiei de examen au mai corectat odată teza lui Calistru și i-au pus tot nota 5.00 @ Pentru a deveni director, Calistru trebuia să  obțină minim 7.00

Lui Radu Calistru, directorul interimar  al Ambulanței Iași nu-i vine să creadă cât este de slab pregătit. Acesta a contestat nota 5.00 obținută la examenul organizat în decembrie 2017 pentru ocuparea definitivă a funcției de director dar nu a reușit să schimbe nimic. În  urmă cu câteva zile, adică pe data de 29 ianuarie a.c, Ministerul Sănătății a afișat rezultatele contestațiillor depusă după afișarea rezultatelor concursului din decembrie. În tabelul, pe care săptămânalul 7 Est îl prezintă în fotocopie se poate vedea că nota obținută de Calistru pe 22 ianuarie când s-au afișat rezultatele, a rămas neschimbată.  Calistru a contestat rezultatele alături de alți 5 candidați din țară care la rândul lor au rămas cu notele afișate pe 22 ianuarie.

Concurs național

Reamintim că în luna decembrie 2017, Ministerul Sănătății a organizat concurs pentru ocuparea posturilor de conducere la 35 de servicii județene de ambulanță din țară printre care Alba, Arad, Argeș, Călărași, Tulcea, Dâmbovița, Iași ș.a.m.d. Dacă pentru posturile de șefi de la celelalte servicii județene au fost și câte patru candidați pe loc, pentru conducerea Ambulanței Iași, Calistru a candidat singur și tot nu a trecut examenul. În total au fost 51 de candidați pentru ocuparea funcțiilor de conducere la servicii județene. Din cei 52 de candidați au picat testul 15 printre care și Radu Calistru. Practic la acest concurs Radu Calistru a obținut una dintre cele mai slabe note. Mai mult decât atât cu nota 5.00 Radu Calistru ar fi fost cel mai slabe dacă cel care a candidat pentru șefia serviciului de ambulantă din Tulcea nu ar fi luat 3.20. Pentru a fi bătut în cuie pe postul de director la Ambulanța Iași, Calistru ar fi trebuit să obțină minim 7.00 pentru că a candidat singur pentru postul de la Iași. Dacă ar fi fost cel puțin doi candidați pentru postul de la Iași ar fi devenit director cel care ar fi obținut nota cea mai mare dar nu mai puțin de 7.00. Ori, Calistru s-a clasat pe locul 50 din 51 și a picat după cum s-a mai precizat examenul.

Constantin MAZILU

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments