Cu așa posterior, are sigur viitor!

0
5394

Săptămâna aceasta, responsabilă de salivă pe tastaturi,  mandibule căzute și creșteri de tensiune, este Gabriela Gherman. Gabriela a venit de la Rădăuți, a stat nițel la Iași pentru studii, piscina, mall etc. și a plecat la București, lăsându-ne singuri și cu un gol în suflet.

Cât timp a locuit Gabi la Iași, orașul era un loc mai bun, parcă era mai mult soare, la piscina Le Gaga apa era mai caldă… a plecat și nimic nu mai este la fel… Când își scotea trupul, model a la Brasil, la plimbare la Palas, deodată porneau fântânile arteziene, porneau caruselele, pocnea popcornul.

Corpul perfect al Gabrielei nu se înreține cu McDonald’s și KFC, ci cu sala și sacrificii. Uite așa a ajuns frumoasa rădăuțeancă să apară într-unul dintre videoclipul Innei. Cu posterioru-i ce o face de rușine și pe Jennifer Lopez și cu bustu-i mare cât o zi de post, nu știu cine a mai vazut-o și pe Inna acolo.

Acum, acolo la București, divina făptură este căsătorită cu „iubitul din tinerețe”, iar împreuna au făcut un copil frumos. Bine domna Gherman!

Andrei VILICHE

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments