General cu trei capace, / La ISU e șef, sau zace ?

    0
    3127

    Mare bucurie pentru pomp’erii ieșeni : șeful lor, jeneralul Iamandi, a fost numit mare șef peste toți pomp’erii și salvatorii patriei. Uraa, uraaa !

    Toate bune & frumoase, cu excepția unei întrebări. Nu e e aia legată de meritele tare discrete, aproape invizibile, pentru care colonelul Iamandi a fost făcut general. Despre asta am mai scris, și dom’ pomp’er-șef a tăcut, ca cisterna în popușoi.

    Întrebarea e alta : e oare dl jeneral cel mai potrivit pentru greaua responsabilitate de a salva patria din incendii & catastrofe, avînd în vedere că salvatorele nostru discret a făcut cu ceva timp în urmă un infarct la serviciu, fiind operat și montîndu-i-se două stenturi, după cum a scris presa, la momentul respectiv ?

    Evident, e posibil ca omul nostru să fie neam cu Batman. Doar că pe unii, cu belele mai mici, nici paznici la cisterne nu-i ia armata pompieristică. Ori cumva avasarea asta e un fel de concediu înainte de pensionare ? Medicii militari au cuvîntul. Nu-i nevoie să vorbească, pot doar sublinia cu pixul ce scrie în regulamentele militare.

    Lucian Postu

    0 0 votes
    Article Rating


    Articolul precedentA comis-o din nou! Directorul de la Ambulanță, un repetent hotărât
    Articolul următorWeekend radio cu oi propagandistice
    Abonează-te
    Anunță-mă
    0 Comments
    cele mai vechi
    cele mai noi cele mai votate
    Inline Feedbacks
    View all comments