Telegrabnice

    0
    4737

     „Leibăil meid in Reidio Iaşi „

    Ascultătorii care nimeresc, din greşeală, frecvenţele chestiei zise ” Radio Iaşi ” pot auzi, la sfîrşit de săptămînă, o voce de băiet cu fustiţă care dă cu muzici în populaţie. Şi nu numai cu muzici, ci şi cu slogane de doi lei, din categoria ” Staţia de radio-amplificare a Căminului Cultural din comuna Dosenii din Faţă „: ” De la noi, pentru voi, muzici noi ! „. Meserie !

    Iar pentru ca salata de cacao roz cu sos de măsline caprine să fie perfectă, vocea de băiet cu fustiţă vă poate recomanda oarece muzici produse de un ” leibăl ” din Niu Iorc. Nu, ” leibăr „, ” laibăr ” şi ” foraibăr ” sînt altceva. Tot altceva e şi un post de radio public, care are grijă să dea un exemplu de folosire decentă a limbii romîneze. Funk you, mazăr flacărs.

    „Bordeian cu mufa-n vale „

       Oamenii-orchestră iegzistă nu numa’ la circ, ci şi în supt-ordinea Consiliului Judeţean Iaşi, dimpreună cu Institutul Coltoral Rumîn & Mini-sterilul Afacerilor Sex-terne. Un exemplu viu al acestei zoologii bipede de stat ( degeaba & toxic ) e tovarăşul Cătălin Bordeianu ( ALDE ), fost propagandist în vremea regimului comunist al genialului Nicolae Ceauşescu, fost trombon de PR al unei firme de pază din Vaslui şi dublu & contimporan sinecurist : la Institutul Cultural Romîn, ca director adjunct al ICR Chişinău, şi la CJ Iaşi, ca mare şef al formaţiei judeţene de muzici şi dansuri folclorice.
    E clar cum va acţiona specialistul în instrumente ceauşiste de suflat dorsal : cu o mînă va da un picior în dos dujmanilor moscoviţi din Basarabia, cu alta va dirija taraful şi dansatorii de la Iaşi, iar apendicele inghinal şi-l va introduce în bugetul public, alcătuit din taxele şi impzitele fraierilor carpatini, pe acordurile vechiului şlagăr ” Bordeiaş, bordei, bordei „. Cum ar fi zis răposatul Anton Pann, ” buhaiul porcos / găseşte mîlul călduros „.

    Un Ciuhodar / Se lăbărţa / Pe o brînză pesedistă

    Ca dovadă că bîhleala mentală pesedistă e concurată doar de infinitatea Universului, mikimausul parlamentar cunoscut ca Tudor Ciuhodaru a fost numit şef-adjunct al deputaţilor pesedişti. Iezakt, e vorba de doctorul traseist, leorbăitor încontinuu şi despre orice .

    Dacă tot s-a hotărît să meargă pe variantele de bîlci ” Hopa-Mitică, / Cade-n rect, da’ se ridică !”, „Asta are, asta n-are, / Unde-i aia marcatoare ? „, plus ” Femeia cu barbă şi chelul fără obraz „, Liviu Dragnea ar putea trece la ză next levăl : biogazul parlamentar extras din piticii de pe creierul doctorilor urgentişti pitici şi ex-PD, PPDD, PLM etc.

    PLM e un protocol inghinal perfect pentru PSD.

    Lucian Postu

    0 0 votes
    Article Rating


    Articolul precedentCiorile ţîgăneşti şi rîmele romîneze
    Articolul următorGeneral de pompieri, / Ce sifon erai, mai ieri …
    Abonează-te
    Anunță-mă
    0 Comments
    cele mai vechi
    cele mai noi cele mai votate
    Inline Feedbacks
    View all comments