Contabila din Botosani te face sa uiti de bani

0
3567

Frumoasa saptamanii se numeste Diana Oana Buduruta, are 21 de ani si este din Botosani. Dupa ce a terminat liceul Mihai Eminescu din orasul natal, frumoasa bruneta a luat drumul Iasilor pentru a studia Contabilitate si Informatica de Gestiune la FEAA.

Se pare ca Diana este o mica vedeta in Botosani, cu aparitii in presa locala, respectiv BotosaniNews, la rubrica Fete de Top, pe buna dreptate, zicem noi. Tanara spune despre ea ca este ambitioasa, perfectionista, atenta la detalii si isi fixeaza obiective realiste, dar cu un grad de dificultate ridicat.

Printre cursuri si invatatul pentru examenul de licenta de anul acesta, frumoasa Buduruta activeaza ca promoter la diverse evenimente, preda contabilitate la Liceul Economic 2 si mai e si receptionera la Vivertine. Cu asa program abia daca iti mai ramane timp si de Fratelli.

Pe Facebook, profa sexy este mai populara decat primarul, pozele ei adunand like-uri cu sutele, in conditiile in care este imbracata pana-n gat. Asta-i lucru mare!

Se pare ca Dianei doar cu prajina ii ajungi la nas. La propriu! Ingerul din Botosani masoara circa 180 cm desculta. Daca esti mascul si iti place Buduruta, dar nu te vezi de dupa tejghea, avem vesti proaste pentru tine.

Andrei VILICHE

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments