Festivalul „Serile Filmului Românesc” la Tiki Village

0
891

Cea de-a IX-a ediție a Serilor Filmului Românesc îi este dedicată maestrului Victor Rebengiuc. Actorul va fi prezent la gala de deschidere a festivalului, când va fi celebrată întreaga carieră a actorului în prezența publicului ieșean și a altor protagoniști din filmul care va rula atunci. De altfel, Rebengiuc este invitatul special al ediției SFR din acest an, iar retrospectiva va conține filmele în care a avut rolurile de referință din cinematografia românească. Cinefilii ieșeni îl vor putea întâlni pe actorul român de film și teatru în perioada desfășurării festivalului, 6-10 iunie 2018.

Actorul Victor Rebengiuc a transmis un mesaj ieșenilor, iubitorilor de film românesc: „Filmele de la SFR vor fi cele în care mi-a făcut plăcere să joc, și sunt sigur că și dumneavoastră o să vă facă plăcere să le vedeți sau să le  revedeți. Faptul că vin la Iași, din nou, este pentru mine o bucurie. Iubesc Iașul, îl cunosc destul de puțin, dar atâta cât l-am cunoscut, m-a cucerit și aștept cu multă nerăbdare și cu multă bucurie întâlnirea cu dumneavoastră, dragi ieșeni. Vă urez tot ce e mai bun în lume, și să avem ocazia să ne strângem mâinile la începutul lunii iunie, la Iași, pe malul Bahluiului”.

Alături de actor vor fi invitați colegi și prieteni din cinematografia românească, cu care a jucat în filme de-a lungul anilor

Andrei Giurgia (director SFR): „Ne-am dorit foarte mult ca în acest an să facem o retrospectivă a filmelor în care actorul Victor Rebengiuc a făcut roluri pe care nu le vom uita niciodată. Am ales aceste filme împreună, ajutați și de Ambasadorul nostru, Irina-Margareta Nistor. Cu siguranță, va fi o ediție emoționantă, cu atât mai mult cu cât, la Iași, vor veni actori dragi nouă tuturor, actori cu care maestrul a jucat de-a lungul vremii și care se vor întâlni cu publicul iubitor de film românesc”.

Pe 8, 9 și 10 iunie, Festivalul Serile Filmului Românesc ajunge pe plaja de la Tiki Village unde vom avea 3 zile de filme, concerte și distracție!

Program SFR la Tiki Village:

Vineri, 8 iunie 2018
21:45 – #Selfie 69 (regia Cristina Iacob) – 116 min
Invitați: Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Cristina Iacob
23:00 – Concert Fără Zahăr

Sâmbătă, 9 iunie 2018
21:45 – Un pas în urma serafimilor (regia Daniel Sandu) – 150 min
Invitați: Daniel Sandu, Vlad Ivanov, Cristian Bota, Ali Amir, Ștefan Iancu
23:00 – Concert Shukar Nation

Duminică, 10 iunie 2018
21:45 – Ghinionistul (regia Iura Luncașu) – 90 min
Invitați: Iura Luncașu, Diana Dumitrescu, Gheorghe Visu

Preț bilet: 25 lei/zi
Preț abonament: 50 lei/pentru trei zile

Biletele se pot achiziționa de la Cafeneaua Piața Unirii, Tiki Village, Cărturești (Palas), Teo`s Cafe (Ștefan cel Mare).

Mai multe detalii despre program pe festivalsfr.ro

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTot ce trebuie sa stiti despre manichiura, la interviurile 7 Est
Articolul următorFrăţia Putin-Merkel : mod de întrebuinţare romînez
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments