Vasile Arhire a căzut din copacul cu șefi TVR

    0
    1438

    Dacă la plantele obișnuite frunzele cad, de obicei, toamna, la buruiana arboriformă numită TVR lucrurile stau oleacă altfel, dacă e să ne luăm după știrea trîmbițată de un găurel intestinal al presei bahluiene. Conform site-ului găurelist, directorul veteran al TVR Iași, Vasile Arhire, ar fi demisionat de curînd, deși toamna trecută abia fusese numit în funcție, cu ajutorul dragului său partid de suflet, PSD.

    Cum vocea mierlodioasă a cintezoiului sportiv se prelinge în continuare de pe ecranul bahluio-teveresc, s-ar zice că nu cestiuni de sănătate au cauzat lipsirea pălmașilor televizionistici de un asemenea șef ultra-competent. Atunci, de ce să fi plecat din capul mesei și de la un salariu baban un vechi fripturist al presei bugetare, de partid și de stat? Și încă la doar cîteva luni de la re-proptirea în scaunul moale. Vorba-ceea : de bună voie, cîinele nu pleacă de la măcelărie …

    Or fi ieșit la suprafață chestii noi, legate de dosarul privind colaborarea cintezoiului Arhire cu Securitatea lui Ceaușescu ? L-or fi prins cu mîța-n traistă în cestiuni legate de parale ? S-o fi hotărît Larry Chingă de Bahlui să se apuce de filme artistice, la pachet cu tovarășa lui de viață, mare regizoare & soră de mare producător de filme basarabean ? Vasile Arhire, ai legătura, pentru detalii suplimentare !

    Lucian Postu

    0 0 votes
    Article Rating


    Abonează-te
    Anunță-mă
    0 Comments
    cele mai vechi
    cele mai noi cele mai votate
    Inline Feedbacks
    View all comments