Berea artizanală nu este o bere filtrată sau pasteurizată, precum berile industriale. Odată cu filtrarea și pasteurizarea, berea este golită de drojdie, enzime, proteine și o mulțime de alte componente benefice care îi și conferă o anumită aromă, consistență și culoare.
Spre deosebire de producătorii industriali, producătorii de bere artizanală îşi permit să se joace cu diverse arome, să caute și să încerce rețete noi de bere. Astăyi vă preyetnăm câteva produse de la White Collar.
Imperator Furiosa
Imperator Furiosa este o bere autoritară și intensă, al cărei conținut de alcool (8%) este bine tăinuit de aroma de portocală cu nuanțe de ananas, datorat hameiurilor tropical-citrice El Dorado și Citra, folosite judicios la dry hopping.
O bere artinzala în stilul India Pale Ale, cu un nivel de amăreală relativ redus față de o Double IPA standard, ceea ce o face savuroasă și extrem de băubilă.
Zero Taxe
White Collar ne încântă cu o bere artizanală în stil India Pale Ale, ce conţine o cantitate însemnata de malţ de Pilsner alături de hameiurile Cascade și Amarillo. Zero Taxe este o IPA corectă, sinceră şi prietenoasă, fermentată timp de 14 zile, apoi, îmbuteliată și maturată cu răbdare timp de o lună. Această bere are o alcoolemie de 6,2 %.
Chateau Biscuit
Chateau Biscuit este o bere artizanala, picantă și răcoritoare cu o alcoolemie de 5,3%. În stilul Belgian Pale Ale, ea este fabricată din malț Pilsner în proporție de 90%, pentru a se obține gustul final sec esențial într-o bere care satisface setea. Numele său vine de la malțul special belgian, folosit pentru a-i imprima note de pâine coaptă și biscuit.
Aroma picantă caracteristică este rezultatul drojdiei belgiene și a unui proces de fermentație la temperatură înaltă, în combinație cu notele subtile de piper, ceai negru și flori oferite de hameiurile nobile Saaz și Tettnang.
Amber Galaxy
White Collar ne încântă cu o bere artizanală în stil amber ale, ce conţine o cantitate însemnată de hamei Galaxy. Amber Galaxy, cu o alcoolemie de 5%, este un amber ale corectă, sinceră şi prietenoasă, fermentată timp de 14 zile, apoi, îmbuteliată și maturată cu răbdare timp de o lună, cu note dulcegi.