Ardei grași marinați în 8 minute. Prepar această rețetă de câțiva ani, e pe placul tuturor!

0
388

Vă prezentăm o rețetă delicioasă de ardei grași la borcan perfecți în orice sezon. Ardeii grași se marinează rapid într-un amestec aromat și picant, care scoate în relief gustul nemaipomenit al ardeilor. Această gustare fenomenală va ocupa locul de frunte pe orice masă, fiindcă are un gust extraordinar și o aromă ademenitoare. Serviți ardeii ca gustare aparte sau alături de cartofi și bucate din carne!

Ingrediente

– 5 kg de ardei grași roșii și cărnoși

 

Ingrediente pentru marinată

– 1 l de apă

– 300 g de zahăr

– 130 g de sare

– 350 ml de ulei

– 2 linguri de esență de oțet de 70 %

– usturoi, pătrunjel – după gust

 

Mod de preparare

1. Preparați marinata. Amestecați toate ingredientele și puneți vasul la foc.

2. Spălați ardeii, tăiați-i de-a lungul în jumătate și curățați-i de semințe.

3. Puneți-i în marinata clocotită și fierbeți-i timp de 2 minute.

4. Adăugați în marinată pătrunjelul și usturoiul zdrobit și aduceți la fierbere (timp de un minut).

5. Puneți ardeii în borcane, turnați deasupra marinata și închideți cu capace opărite.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments