CELE MAI PROST ÎMBRĂCATE VEDETE LA GALA AMERICAN MUSIC AWARDS 2018

0
734
American Music Awards 2018

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente din industria muzicală americană a fost aşteptat cu sufletul la gură de vedete, atât cele veterane, cât şi de cele mai noi talente.

Ediţia cu numărul 46 a galei American Music Awards, care a avut loc la Nokia Theatre din Los Angeles a fost un nou prilej pentru vedetele internaționale de a-și etala ținutele care mai de care mai elegante și mai spectaculoase.

În consecință, ce le mai rămâne de făcut acum publicațiilor online și stiliștilor, decât să facă topurile celor mai bine îmbrăcate vedete, dar și topul celor mai prost îmbrăcate vedete de la American Music Awards 2018.

Cel mai prost îmbrăcate vedete la gala American Music Awards 2018

Așa cum era de așteptat, pe lângă celebritățile care au strălucit seara trecută la American Music Awards 2018, au existat și câteva vedete care au dat-o în bară și pe care trebuie să le încadrăm la rubrica „prost îmbrăcate”.

Criticii de modă au stat cu lupa pe aparițiile de pe covorul roșu ale diverselor vedete. La final, ei au tras linie și au hotărât cine a reușit și cine a gafat.

Printre vedetele câștigătoare se numără Taylor Swift, Camila Cabello și Jennifer Lopez.

De cealaltă parte, însă, au existat câteva câștigătoare și a categoriei „Cel mai prost îmbrăcate vedete”, după cum puteți vedea în lista ce urmează.

1. Dua Lipa

Despre Dua Lipa, USA Today scrie că a venit parcă îmbrăcată de nuntă. Alți critici, mai puțin drăguți, chiar au comparat-o cu un „uriaș tampon”. Să sperăm că solista nu se va supăra și o va lua ca pe o critică constructivă.

2. Heidi Klum

Pentru un model de talie internațională, vestimentația lui Heidi Klum nu a reflectat deloc asta. Rochia a fost total neinspirată și dădea impresia că este ieftină și că mai avea puțin și se deșira.

3. Post Malone

Nimeni nu a înțeles nimic din combinațiile alese de Post Malone pentru outfit-ul său. Iar asta, zic unii, e cea mai mare gafă pe care o poți face. Cel mai probabil artistul a vrut să se asigure că va fi diferit și nu va semăna cu nimeni altcineva, însă se pare că nu i-a ieșit.

4. Poppy

Una dintre cele mai ciudate apariții ale serii a fost cântăreața Poppy, pe numele ei adevărat Moriah Rose Pereira. Au trecut de mult vremurile când extravaganțele de acest fel erau apreciate. Masca purtată de Poppy n-a impresionat pe nimeni, ba chiar i-a stârnit pe critici.

5. Chantel Jeffries

Nici Chantel nu a fost o apariție prea reușită la gala American Music Awards 2018. Pe lângă faptul că rochia era extrem de scurtă și de mulată, mai avea și un decolteu care exploda. Iar ca să fie treaba-treabă și-a mai dechis și unul dintre fermoare, mai-mai să-i vedem și lenjeria intimă. Ups! Acesta este un model de așa nu!

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments