Gabriela Firea, un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea: „Mă așteptam la mai multă bărbăție. Vrea un București pe modelul Beirutului”

Gabriela Firea a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, într-o conferință de presă care a avut loc la sediul Primăriei Capitalei. Edilul l-a acuzat pe liderul PSD că a avut o întâlnire cu primarii de sectoare, la care ea nu a fost invitată, în care a adus în discuție o ordonanță prin care sectoarele Capitalei ar urma să fie transformate în unități separate.

0
329
Gabriela Firea

„A trimis în derizoriu ce am zis. Mă așteptam la mai multă bărbăție. Atunci când se iau măsuri foarte dure, în sensul schimbării modelului administrativ, tăierii bugetului, populația trebuie să fie întrebată. Normal ar fi ca bucureștenii să fie chemați la referendum. Mă așteptam să spună că a avut o întâlnire cu primarii, dar la care nu a fost invitat primarul Capitalei. Dacă sectoarele Capitalei sunt dezvoltate diferit, nu este vina primarului general. Avem sectoare subdezvoltate și unele dezvoltate dar ăsta e meritul primarilor de sectoare. Unele au fost conduse de primari incompetenți”, a spus Firea.

Primarul Capitalei i-a cerut liderului PSD „să aibă bărbăția să recunoască că această întâlnire a avut loc”.

Firea l-a mai acuzat pe Dragnea că „vrea un București pe modelul Beirutului” și că „vrea să distrugă orașul ca să mă distrugă pe mine”.

„Cetățenii să spună dacă sunt de acord cu Liviu Dragnea să împartă Capitala în 6 orășele mai mici, după modelul Beirutului. O fi și la noi război și nu ne dăm seama?”, a spus Firea.

Gabriela Firea l-a acuzat zilele trecute pe Liviu Dragnea că vrea să desființeze forma actuală de administrare a Capitalei și să transforme sectoarele în unități separate, printr-o ordonanță de urgență. ” Mi s-a comunicat că Liviu Dragnea a făcut afirmaţia că vrea să mă chinuie şi să-mi curme cariera politică, să fiu eliminată din poziţiile politice. Nu voi face nimic care să arate că mă agăţ de funcţii, însă trebuie să dau un semnal de alarmă şi să spun ce se intenţionează cu capitala României. Liviu Dragnea doreşte să desfiinţeze Bucureştiul, iar cele şase sectoare să devină oraşe de sine stătătoare, iar primăria să devină o instituţie decorativă. Vrea să mă anihileze în totalitate”, a spus Firea. 

Luni, Dragnea a declarat, referitor la acuzațiile Gabrielei Firea: „Fiind vorba despre o enormitate, eu chiar nu comentez enormități”.

În conferința de presă de luni, primarul Capitalei a dezmințit din nou faptul că bucureștenii vor plăti mai mult în iarnă pentru căldură. „Nu va crește sub niciun fel prețul”, a spus Firea.

SURSA www.libertatea.ro

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentNarcisism fatal: Oameni care au murit făcându-și selfie-uri
Articolul următorDumitru Dragomir, ACHITAT în dosarul în care a fost acuzat de spălare de bani și evaziune fiscală după ce primise o condamnare de șapte ani în primă instanță
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments