Infidelitate: Afla Dacă Partenerul Tău Te Înșeală

Cum să afli dacă partenerul tău te minte?

0
583

Cum să afli dacă partenerul tău te minte?

Dacă vreodată ai suspectat că partenerul tău te înșeală recunoști senzația de suferiță care te face să nu poți demonstra suspiciunile tale.

Crezi că te minte, dar nu te poți asigura, și în consecință nu știi cum să acționezi. În acest articol iți dăm câteva indicii, incluzând tehnici pe care cei de la CIA folosesc în interogatoriile lor pentru a prinde mincinosul.

Cum să afli dacă partenerul tău te minte: mai multe secrete ca de obicei

Logica ne spune că atunci când facem ceva ce știm că nu e bine, și nu vrem ca cei din jur să afle, avem tendința de a fii mai rezervați.

Dacă partenerul tău te înșeală este posibil să vezi că petrece mai mult timp cu telefonul în mană, și pare mai rezervat atunci când este vorba despre cu cine vorbește.

Este posibil chiar să nu vorbească de față cu tine. Este și foarte probabil să încerce de a proteja telefonul său și evită să ai acces la el. A schimbat codul de deblocare?

Sau schimbat obiceiurile sale cu telefonul fără nici o explicație? Atunci ai motive de a te îngrijora.

Cum să afli dacă partenerul tău te minte: Fii atentă la semnale.

Primele suspiciuni ale unei infidelitate se produc când ne dam seama de semnale care fac să sară alarma.

Ne referim la acele fapte ca distanțarea emoționala. De obicei cuplurile se înșeală atunci când au o epoca proastă nesoluționată.

Dacă partenerul tău petrece cat mai mult timp afară, va certați mai mult ca de obicei sau nici nu prea mai vorbiți, acesta ar putea fii primul semnal de că te poate înșela.

Fi atentă la semnale și atunci când crezi ca ai prima suspiciune vorbește cu partenerul tău și spunei cu încredere tot ce te îngrijorează.

Vrei să știi cum îi prind cei de la CIA pe mincinoși? Află în continuare.

Află dacă partenerul tău te minte: analizează răspunsurile sale

Cea mai mare frică a unui mincinos este cea de a fi prins. De aceea, nu le plac deloc întrebările. Prin răspunsurile unui mincinos putem găsi doua tipuri: răspunsuri prea scurte sau prea complicate.

Mai întâi sunt cele mai obișnuite răspunsuri scurte. Prea concise, ca și cum ar vrea să evite să dea informații care iar putea comite. Motivul? Să nu cumva sa zică vreo minciună fără să își dea seama.

Dar sunt si alte tipuri de răspunsuri care pot face să suspectezi. Faci o întrebare simplă partenerului tău și aceste răspunde cu o grămadă de date și detalii inutile.

Ceea ce încearcă cu aceste răspunsuri este să iți calmeze suspiciunile pentru a nu mai întreba încă odată.

În cele din urmă, printre răspunsurile clasice ale unui mincinos găsim al treilea tip: cele evazive. Răspunde la tot mai puțin la cea ce ai întrebat.

Cum să afli dacă partenerul te minte: Whatsapp-ul, aliatul tău

Nu vrem să spunem că ar trebui să spionezi whatsapp-ul partenerului tău pentru a afla dacă te înșeală. Doar trebuie să fii atentă la comportamentul său.

Înainte răspundea rapid mesajelor tale și acum trec orele și nu iți răspunde? Vezi partenerul online mult timp, dar nu vorbește niciodată cu tine?

De obicei folosea whatsapp-ul de față cu tine cu naturalitate iar nu mai face așa ceva?
Dacă ai văzut aceste semnale este foarte posibil ca partenerul tău să iți fie infidel.

Află dacă partenerul tău te minte: Acționează ca cei de la CIA

Metodele celor de la CIA pentru a identifica dacă se înfrunta cu mincinoși în interogatoriile lor includ câteva sfaturi de psihologie.

Între acestea, modul de a studia mișcarea ochilor suspectului. Limbajul corporal de multe ori spune mai mult decât vorbele. Iar privirea noastră este cheia pentru a detecta mincinosul.

CIA a verificat că atunci când încercam să ne aducem aminte ceva, ochii noștri se mișcă spre stânga, pentru a conecta cu partea creierului nostru unde se află memoria. Acesta este un semnal că spune adevărul.

Dar când mințim în realitate nu ne aducem aminte, deci fabricam gânduri, imaginând. Iar aceste cazuri ochii nostru se mișca în dreapta.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUPSSS! COJOCUL ROMÂNESC, COPIAT DE UN BRAND CELEBRU ȘI VÂNDUT LA UN PREŢ EXORBITANT
Articolul următorAndreea Raicu a pozat GOALĂ, la 41 de ani. GALERIE FOTO BOMBĂ!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments