Minoră drogată şi violată de un bărbat din Iaşi, după ce a acceptat să meargă cu el la discotecă

0
575

Sentinţă definitivă în cazul unui bărbat care a răpit şi violat o fată în martie anul trecut, în judeţul Iaşi.

Judecătorii au decis că minora trebuie să primească daune de 45.000 de lei de la agresorul său. Acesta se află deja după gratii, fiind condamnat definitiv în 2017.

În martie anul trecut, adolescenta de 14 ani din judeţul Iaşi a fost violată de un bărbat de 32 de ani cu care a acceptat să se ducă la discotecă, însoţită şi de o prietenă. Când a ajuns în maşină bărbatului însă, acesta nu a mai mers la petrecere, ci a dus-o într-un apartament. I-a dat să consume alcool, dar şi să fumeze dintr-o ţigară confecţionată artizanal, ce conţinea substanţe etnobotanice. Apoi a violat-o şi a supus-o la perversiuni sexuale.

Când totul a ieşit la iveală, individul a încercat să le ofere bani părinţilor că să-şi retragă plângerea făcută la poliţie, însă a fost refuzat cu indignare. În final, suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tatăl fetei spune că o prietenă de-a ei a venit şi i-a cerut voie să o lase pe fiica lui să meargă cu ea şi cu un amic, la discotecă. După atac, adolescenta nu a îndrăznit să le spună nimic părinţilor. S-a întors la miezul nopţii, în stare de şoc.

După ce au aflat cumplita povesze, părinţii au depus plângere la poliţie. Tatăl fetei spune că ulterior, agresorul a încercat să se împace cu ei şi chiar le-ar fi oferit bani ca să păstreze tăcerea. Revoltaţi, oamenii l-au refuzat categoric.

În urma incidentului, tânăra are nevoie de consiliere psihologică.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMoldova, DEPENDENTĂ pe termen NEDEFINIT de gazul ruşilor: Construcţia gazoductului Ungheni-Chişinău nu va începe nici anul acesta
Articolul următorAmbasadorul Ucrainei: Avem informații că rușii vor o invazie terestră în Crimeea, prin sudul Ucrainei
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments