Arta flirtului: sfaturi utile

Momentele in care trebuie sa punem in aplicare arta flirtului pot fi, pentru unele persoane, cel putin lipsite de confort si siguranta. Pentru a te ajuta, iti oferim cateva sfaturi utile.

0
398

Iata cateva idei utile pentru ca flirtul sa devina o experienta mai placuta si mai putin ciudata.

Nu te grabi sa emiti judecati si sa pui etichete oamenilor. Ocaziile in care cunoastem pe cineva se bazeaza in mare parte pe primele impresii, care pot fi eronate, de aceea este important sa acorzi timp persoanelor si sa discuti cu acestea. S-ar putea ca acestea sa iti placa mai mult sau…sa nu fie pe gustul tau.

Nu iti canaliza toata energia pentru scopuri gresite, cum ar fi grijile pentru modul in care arati, razi, ce spui, ce gandeste celalalt si altele. In schimb, incearca sa fii prezenta acolo unde te afli si sa incerci sa ii acorzi atentie deplina partenerului tau de discutie. De asemenea, nu te chinui cu intrebari si supozitii. Nu ai de unde sa stii daca te va suna maine, saptamana viitoare sau vreodata. Relaxeaza-te si bucura-te de moment. Astfel, vei avea parte de o experienta mai interesanta si vei fi o prezenta mai placuta si, cu siguranta, mai atenta!

Unul dintre cele mai intense lucruri care se pot intampla in timpul unui flirt este contactul vizual. Incearca sa iti privesti partenerul de discutie in ochi cat mai mult, desigur, daca iti place de acesta. Atfel ii vei da de inteles ca iti doresti si o a doua intalnire.

Nu incerca sa fii altcineva decat esti. Nu ti-ai dori ca persoana din fata ta sa fie fascinate de o masca. De asemenea, nu utiliza flirtul pentru a capata un boost al increderii in sine, pentru ca vei fi dezamagita la un moment dat.

Nu uita, nu te vei potrivi cu toate persoanele cu care flirtezi si acest lucru este absolut in regula. Suntem cu totii diferiti si de aceea, uneori incompatibili. Insa, de la fiecare persoana avem ocazia sa invatam ceva, pentru a naviga mai usor prin experiente ulterioare.

Un alt lucru care s-ar putea sa nu iti placa sa-l citesti este ca vei fi respinsa, uneori. Insa, vei respinge si tu persoane la randul tau. Este un fapt pe care trebuie sa-l acceptam si care nu ar trebui sa ne transforme in persoane carora le este frica sa flirteze.

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments