Codul Portocaliu a făcut victime în ţară. Multe sate riscă să fie îngropate în nămeţi

0
434

Iarna a creat probleme mari în cele 19 judeţe vizate de codurile galben şi portocaliu de ninsoare şi viscol. Unii şoferi nu şi-au mai stăpânit maşinile şi au produs accidente, unele foarte grave, cu pierderi de vieţi omeneşti.

Alţii au rămas blocaţi în nămeţi, şi au cerut disperaţi ajutor. Inclusiv 2 ambulanţe, aflate la intervenţii în Teleorman, au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieşi din zăpadă. Iar vremea nu se anunţă mai bună nici duminică.

O tânără de 28 de ani a murit într-un grav accident petrecut în localitatea Chevereşu Mare din Timiş, judeţ aflat sub cod portocaliu de ninsori abundente. Şoferul maşinii în care se află a derapat pe zăpada şi s-a izbit violent cu un autoturism, pe care l-a proiectat apoi în altă maşină. 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri.

În Vâlcea un bărbat de 63 de ani a murit după ce maşina condusă de fiul său a derapat şi s-a izbit de un tir. Tânărul şofer este în comă.

Iar în Argeş unde bărbat de 87 de ani n-a mai stăpânit maşina şi a intrat pe contrasens – unde a lovit două maşini. 3 persoane au ajuns la spital.

Aflat sub cod galben de vreme rea, judeţul Covasna a fost măturat de viscol. Dacă va continua în felul acesta, satul Dalnic va rămâne izolat de restul lumii.

Ninsorile abundente continuă şi duminică în centrul şi vestul ţării.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDragnea convoacă conducerea PSD, duminică, înainte de moţiune. Codrin Ştefănescu: „Liderul PSD va da un mesaj care va crea multe ecouri!”. Amnistia şi graţierea, discuţie de principiu
Articolul următorLudovic Orban, despre discursul lui Dragnea: Delirul unui dictator capabil sa condamne Romania la cea mai intunecata perioada
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments