Cum arată Busu după drama prin care a trecut. Imagine din studiourile Pro TV, publicată în urmă cu puțin timp

0
807
Florin Busuioc

A fost dată publicității prima imagine cu Florin Busuioc, Busu de la Meteo, după perioada în care acesta a suferit un infarct și nu a mai apărut în lumina reflectoarelor.

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo de la postul de televiziune Pro TV, se simte din ce în ce mai bine după ce, în luna noiembrie, a suferit un infarct și a stat în spital. Aflat în perioada de recuperare, Busu a fost să-și viziteze colegii de la Pro TV. Acesta s-a fotografiat în studiourile Pro TV, alături de Ovidiu Oanță, cel care a și dat publicității imaginea.

„Iron man! (n.r. Omul de fier)”, este comentariul pe care Ovidiu Oanță l-a făcut în dreptul fotografiei cu Busu. Florin Busuioc arată foarte bine și a fost extrem de fericit de întâlnirea pe care a avut-o cu colegii săi de trust. Florin Busuioc este un cunoscut actor și prezentator de televiziune din România. Cunoscut sub numele Busu, acesta este prezentatorul rubricii meteo de la Pro Tv de foarte mulți ani. În luna noiembrie, Busu a trecut printr-un moment de cumpoănă, atunci când a suferit un infarct la finalul unui spectatol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă. În ultima vreme au circulat zvonuri potrivit cărora Florin Busuioc ar fi fost concediat de la pro TV, lucru infirmat de reprezentanții postului de televiziune.

Florin Busuioc arată foarte bine și a fost extrem de fericit de întâlnirea pe care a avut-o cu colegii săi de trust. Florin Busuioc este un cunoscut actor și prezentator de televiziune din România. Cunoscut sub numele Busu, acesta este prezentatorul rubricii meteo de la Pro Tv de foarte mulți ani. În luna noiembrie, Busu a trecut printr-un moment de cumpoănă, atunci când a suferit un infarct la finalul unui spectatol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă. În ultima vreme au circulat zvonuri potrivit cărora Florin Busuioc ar fi fost concediat de la pro TV, lucru infirmat de reprezentanții postului de televiziune.

SURSA www.libertatea.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments