Parlamentarii PSD au ascultat colinde, s-au cinstit cu pălincă şi au mâncat slănină, în timp ce Opoziţia citea moţiunea de cenzură

0
243
Parlamentarii PSD

Atmosferă de vacanţă, luni, în plenul Parlamentului. Social-democraţii sunt convinşi că demersul Opoziţiei de a da jos Guvernul Dăncilă are şanse minime de reuşită, şi se pregătesc deja de Sărbătorile de Iarnă. Joi va avea loc votul pe moţiunea de cenzură.

Un grup de parlamentari social-democraţi a ieşit, în timpul citirii moţiunii, în plen,  pe holul Parlamentului. Au ascultat colinde, s-au cinstit cu pălincă din Maramureş şi au mâncat slănină cu pâine, adusă de grupul de colindători. Florin Iordache i-a ironizat pe colegii de la Opoziţie. „Nu vor reuşi să strângă nici numărul de semnături de pe moţiune”, a spus vicepreşedintele Camerei.

Senatorul Liviu Pop a afirmat că spiritul Sărbătorilor a cuprins toată ţara. „E treaba Opoziţiei, e dreptul lor să îşi prezinte moţiunea de cenzură. Noi am asigurat cvorumul, dar trebuie să respectăm pe aceşti oameni care au venit de la Maramureş să ne colinde”, a spus senatorul PSD. Şi Nicolae Moga a afirmat că aşteaptă sărbătorile de Iarnă. El a arătat că va sta acasă de Crăciun, iar după sărbători va merge undeva la munte, în România.

SURSA www.libertatea.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments