Paula Seling lanseaza „Steaua rasare”, un colind – duet cu ea insasi

0
573
Cu siguranta, Paula Seling este una din cele mai bune voci feminine, de la noi, cu un succes la public continuu. Ca de fiecare data, in preajma sarbatorilor de iarna, talentata artista isi incanta ascultatorii cu piese emotionante si pline de emotie. Asa se intampla si in cazul „Steaua rasare”, un colind superb, care, dupa spusele ei, este un duet cu ea insasi.
Si, pentru prima data, melodia beneficiaza si de o varianta in limba engleza, facuta de Adina Nelu, pentru a putea fi cantata de oricine.

„Ideea piesei a pornit de la dorința mea de a face un duet cu o foarte mare soprana româncă pe care o admir si o iubesc, însă, din păcate, Domnia sa nu a putut să-și modifice programul încărcat de sărbători pentru a înregistra,  chiar dacă i-a plăcut piesa foarte mult.

Așa că a trebuit să fac duet cu mine însămi pentru a lansat piesa anul acesta.
Piesa este extrem de complexă și este prima mea lucrare concepută special pentru voce, cor și orchestră, piese la care am scris în proporție de 90% partitura pentru fiecare instrument și pentru fiecare voce. Am dorit mult să aplic, în acest cântec, ce am învățat în cei patru ani de compoziție la  conservator și pot sa recunosc  cu mâna pe inimă că în urmă cu cinci ani nu aș fi înțeles cum se scrie o asemenea piesă.
Le mulțumesc lui Andrei Tudor, Emanuel Nastasie, Cristian Faur( el a făcut și mix și master)  pentru toată contribuția la scrierea și executarea  partiturii de Orchestra, multumesc unei părți din  Orchestra Simfonică  București, pentru înregistrări, lui Liviu Eleches în al cărui studio au fost făcute înregistrările, lui Radu Bucura pentru regie și montaj și întregul suport și tuturor celor implicati.
Clipul a fost filmat în Teatrul Municipal din Focșani, mulțumiri speciale  K1 Project , Radu Fornea și echipei sale, pentru toată contribuția in realizarea videoclipului.”, spune Paula Seling.
0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIon Leașcenco: Statul român este deficient la capitolul promovare a propriilor proiecte în Republica Moldova
Articolul următorDupa cele 2 concerte SOLD – OUT de la SALA PALATULUI, la doar 14 ani, IULIANA BEREGOI vine si in Iasi, la Sala Polivalenta, pe 16 decembrie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments