Andreea Esca, umilită public de Mircea Badea! I-a aruncat vorbe grele

Andreea Esca a fost luată în vizor de Mircea Badea! Prezentatorul tv a reacționat la o postare de pe social media.

0
774
Andreea Esca

Andreea Esca a fost luată în ”vizorul” lui Mircea Badea, după ce a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare îmbrăcată gata de exerciții fizice. Evident, nu acesta a fost motivul principal pentru care Mircea Badea s-a luat de Andreea Esca, ci pentru ceea ce a notat în dreptul fotografiei: ”Șunci, partea a doua. Urmarea lui Fălci partea a treia”.

Mircea Badea a fost taxat de oamenii de pe social media: ”Dupa ce corectezi greseala ortografica din titlu, apucă-te sa numeri in cate postari ale Andreei Esca apari tu … N-o sa-ti ia mult. Ti-am mai spus eu odinioara: cand parul de pe picioarele lu’ Esca face rating mai mare decat osanaua ta de la miezul noptii, e semn ca ar cam trebui sa te lasi de meserie. De la matinalul cu Teo ai luat-o numai in jos. Parerea mea, un umil ex-telespectator de-al tau”.

Evident, nici internauții nu au stat degeaba și au comentat la ”roast-ul” lui Mircea Badea de pe rețelele de socializare: ”Se întâmplă ceva cu oamenii de pe planeta asta! Atâta ură nejustificată…Nu m-a interesat niciodată cum arată unu’ sau altu’, e treaba fiecăruia cum alege să trăiască li cum își întreține carcasa biologică. În altă ordine de idei, am urmărit emisiunile tale până acu’ vreo 2 ani cu mare plăcere, dar omule, uită-te un pic la comentarii, chiar 99% din cei de aici sunt nebuni și au ceva cu tine, așa degeaba?”.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments