Horoscop 21 ianuarie 2019

0
192
Horoscop

BERBEC – Astepti de undeva un verdict, un raspuns cu tenta categorica, ceva care sa puna capat unei stari nesigure in care te simti blocat de la o vreme. Raspunsul apare, in sfarsit, si, chiar daca nu e chiar cel pe care il asteptai, macar esti multumit ca se incheie perioada neplacuta de asteptare. Macar a sosit o informatie de care te poti folosi pentru a incheia etapa care te-a preocupat in ultima perioada.

TAUR – Nu stii cum sa reactionezi la vestile bune care sosesc astazi. Sa te bucuri cu toata inima si sa faci cinste prietenilor pentru succesul anuntat sau sa mai stai in expectativa ca sa se mai sedimenteze lucrurile? Te-ai ars si altadata cand te-ai bucurat inainte de vreme, de aceea acum esti foarte emotionat si cauti ceva consistent de care sa-ti agati emotia

GEMENI – Ai doua cai diferite la dispozitie si nu stii pe care s-o apuci. Ambele contin si avantaje si dezavantaje, fata de fiecare ai anumite presentimente, si bune si rele, tocmai de aceea esti atat de derutat. Daca vreuna din ele ar fi clar dezavantajoasa, ai elimina-o din start, dar nu poti spune asta despre niciun dintre ele. Ambele au si ceva bun de oferit, dar si un pret de platit, ca atare balanta inclina in mod egal spre amandoua.

RAC – Nici nu-ti vine a crede ce bine se rezolva azi o problema cu care te-ai confruntat multa vreme, dar care isi gaseste solutia aproape peste noapte. E un noroc chior, s-ar putea spune, de parca ti se face dreptate intr-o clipa, in ciuda eforturilor de luni de zile de dinainte. Practic, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a le reaseza pe toate pe fagasul normal.

LEU – Calmul si banalul acestei zile sunt exact ceea ce iti doreai cel mai mult intr-o astfel de zi. Pentru ca nu apare nimic care sa te scoata din ale tale, te poti concentra eficient la activitati personale de care nu ai avut timp pana acum. Le-ai amanat, din lipsa de timp, dar azi te poti ocupa cu succes de restante neimportante, dar care isi cer si ele dreptul sa fie aduse la zi.

FECIOARA – Nu esti multumit de ceea ce primesti de la ceilalti. Tu ai fost mai generos, ai daruit tot ce ai putut, ai fost alaturi de ei si ai raspuns prezent la orice solicitare, dar azi, cand ai si tu nevoie de un sprijin sau de un sfat, e cam gol in jurul tau. Poate ai fost tu exagerat de darnic, fara sa te gandesti daca ceilalti ar fi capabili sa ofere la fel, deci ai pretentii prea mari de la oamenii.

BALANTA – Chiar daca un plan pe care ti l-ai facut pentru azi pica in ultimul moment, asta nu te ia prin surprindere, pentru ca ai altceva si mai bun de facut in schimb. Ba e posibil ca varianta de rezerva la care apelezi sa se dovedeasca a fi un castig mult mai mare decat daca ai fi reusit sa duci la capat primul plan, de aceea nu trebuie sa te cramponezi de un singur scop.

SCORPION – Iti place sa stai in medii cat mai populate, nicidecum de unul singur la tine acasa, de aceea vei iesi oriunde vezi cu ochii, cu sau fara un motiv anume. Unde-i loc de socializare, hop si tu, de aceea esti cel mai usor de gasit in spatii deschise, in aglomeratie, in locuri publice, unde dorinta ta de comunicare e satisfacuta din plin.

SAGETATOR – Esti in fata unui nou inceput, dar nu esti pregatit sa-i dai startul pana nu primesti si aprobarea familiei. Nu e un proiect care depinde numai de tine, ci de implicarea tuturor, mici si mari. Discutiile pe care le ai azi cu cei dragi au rolul de a va spori cheful de actiune, de a va stimula unii pe altii, de vreme ce fiecare isi aduce contributia la ceea ce urmeaza sa construiti umar la umar.

CAPRICORN – Daca faci echipa cu oamenii potriviti, toate vor merge azi ca pe roate. Ai nevoie alaturi si de o persoana mai matura care sa-ti ofere sfaturi provenite din experienta sa de viata, si de o persoana energica de la care sa primesti elanul si entuziasmul necesar unei reusite. Atragi alaturi tipuri complet diferite de oameni, din generatii diferite, cu educatii diferite, dar trebuie sa recunosti ca ambele atitudini sunt necesare in proiectul in care esti implicat.

VARSATOR – Intuitia ta e foarte dezvoltata si relatia pe care o ai tu cu visele e una dintre cele mai speciale. Stai putin si fa un efort de memorie, pentru ca azi noapte, in vis, ti s-a transmis un mesaj foarte important. Daca ti-l amintesti, felicitari, analizeaza-l cu multa atentie, cauta ce inseamna prin dictionare de vise, descopera ce simboluri ies in evidenta, pentru ca poate fi ceva acolo cu impact major asupra ta.

PESTI – Nu ai ajuns acolo unde ai sperat, dar nici nu te lasi coplesit de esecul partial la care ai ajuns. Reusesti sa schimbi imediat macazul, fara a te crampona de un hop de moment, deci incearca sa intelegi din cele intamplate ceea ce iti va fi de folos cu alte ocazii. In alte momente, ai fi clacat si ai fi abandonat rapid, or, de data aceasta, nu te pierzi cu firea, ci gasesti imediat un plan de rezerva.

Horoscop oferit de www.acvaria.com