Horoscop 29 ianuarie 2019

0
331
Horoscop

BERBEC – Se incing dispute aprinse in mediul in care, de obicei, aveai relatii armonioase cu toată lumea. De data aceasta esti cam nervos si refuzi dialogul pasnic, pentru că ai impresia că tu detii solutii la problemele tuturor. Dacă ceilalti nu-ti dau dreptate, ai tendinta de a riposta agresiv, ceea ce tensionează atmosfera pe oriunde ai trece. Poate că această atitudine ofensivă este totusi benefică, dar numai in acele spatii in care trenează rutina si plictiseala, pentru că mai vii tu cu un dram de energie.

TAUR – Energia pe care o investesti cu entuziasm in proiectul in desfăsurare va da rezultate excelente, deci merită să continui in acelasi ritm, pentru că nu mai e mult pană la rezultate. Ai convingerea că totul va iesi excelent datorită acestei implicări totale, si dacă mai ai si norocul de a găsi tovarăsii potriviti, la fel de implicati, de motivati si de dornici de succes, finalul nu e departe! Nu te opri din elan, e directia cea bună, ca atare merită să investesti tot ce ai mai bun in tine, căci ambitia de acum va genera dorinta de a trece la un nivel superior.

GEMENI – Discutiile pe care le poti cu partenerul de viată au un efect pozitiv asupra voastră, in cuplu, iar respectul si increderea reciprocă se amplifică. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de incurajare si intentii sincere de a participa trup si suflet, tot asa cum si tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reusiti să conlucrati excelent, punand fiecare in joc calitătile care i se cer.

RAC – Presimti că se apropie un eveniment care iti inspiră o oarecare teamă dar, in loc să folosesti timpul ce te desparte de acesta intr-un mod constructiv, stai si-ti torni singur cenusă in cap, lamentandu-te intruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar dacă nu e vorba de un eveniment fericit, si aceasta tocmai pentru că ai fost avertizat si ai timp să le aranjezi pe toate in asa fel incat să nu te afecteze urmările neplăcute.

LEU – Ai parte si de veselie si de supărare in acelasi loc, de parcă s-ar fi adunat in preajma ta si o serie de amici pusi pe distractie, dar si unii cu tot felul de probleme care simt nevoia să discute cu tine. Poate e norocul lor că esti tu de fată, pentru că ai un tonus pozitiv si vei reusi să ridici moralul celor posomorati, fără să te molipsesti de tristetea de pe chipul lor, reusind să te integrezi perfect in grupul cel vesel. Poate ai un dar aparte de a readuce zambetul pe chipul celor pesimisti.

FECIOARA – Faci totul ca la carte, chiar dacă cei din jur te ispitesc să incalci unele reguli. Intuitia ta iti spune că e mai bine să urmezi căile drepte decat să obtii ceva apeland la tertipuri necinstite. Esti constient că adevărul iese intotdeauna la iveală si, cand ceilalti se vor căi si vor suferi consecintele propriilor abateri, tu vei avea curajul să iesi in fată si să spui cu mandrie că ai urmat căile cele bune.

BALANTA – Dacă pleci la drum, va fi o călătorie fructuoasă, in care ai ocazia de a intalni exact oamenii de care ai nevoie intr-un proiect important. Faci cunostinte noi, primesti idei sau solutii interesante ce merită puse in aplicare, iar succesul oricărei colaborări este asigurat. Dacă vrei să ai o zi de succes, ia legătura cu oameni din alte orase sau alte tări, pentru că cele mai profitabile roade apar din colaborările la distantă.

SCORPION – A venit vremea celebrării unui succes la care ai contribuit si tu la serviciu. După zile sau săptămani de efort colectiv, roadele incep să se vadă si vă lăudati unii pe altii pentru rolul pe care l-a jucat fiecare in acest proiect de succes. Sefii apreciază ce ai făcut, colegii isi arată multumirea pentru eforturile depuse de tine, deci n-ar fi rău ca, la moment de sărbătoare, să vă scoateti mai mult in lumină, unii altora, contributia.

SAGETATOR – Informatia gresită pe care ti-o trimite cu rea intentie un amic care nu merită increderea ta, te poate trimite pe o pistă falsă, cu riscul de a consuma inutil timp si energie pentru ceva ce nu va ajunge acolo unde speri, află din mai multe surse incotro te indrepti sau pe ce te bazezi, pentru că ai putea fi indus in eroare si vei regreta mai apoi că nu ai fost mai atent la avertismente. Primesti suficiente semnale de alarmă la tot pasul ca să te pun pe ganduri cu privire la adevăratele intentii ale celui care te abureste acum cu tot felul de minciuni.

CAPRICORN – Tu ai rezolvare la orice problemă, pentru că analizezi lucrurile lucid si cu seriozitate. Ba chiar ai putea avea sfaturi practice si pentru altii care-si bat capul cu tot felul de intrebări, deci oferă-te să le fii alături la nevoie. Mai greu e cu cei orgoliosi care nu ti-ar recunoaste pentru nimic in lume că nu stiu cum să iasă din impas si ar fi in stare să-ti refuze sprijinul care le-ar fi de ajutor. Nu incerca să ajuti pe cineva cu forta, ci doar dacă isi va călca pe mandrie să te solicite!

VARSATOR – Primesti o veste care anuntă un eveniment viitor căruia ii acorzi o semnificatie cu totul specială. Emotia creste cu fiecare oră care te apropie mai mult de acel moment si se vede că stai ca pe ghimpi. E o asteptare plăcută totusi, deoarece iti legi toate sperantele entuziaste de acea clipă la care vei ajunge curand. Ba chiar ai dori să sari deja peste unele etape ca să vezi deja acel punct atins.

PESTI – Pleci la drum plin de elan, dornic să rezolvi dintr-un foc toate sarcinile pe care le ai in plan. Iti place să fii toată ziua pe drumuri, pentru că toate dorintele tale sunt astfel implinite: dorinta de socializare, dorinta de a vedea lucruri noi, dorinta de a face noi cunostinte, iar la intoarcere vei putea spune foarte multumit că ti-ai indeplinit cu succes misiunea. Nu ti se pare obositor cand mai schimbi si tu un pic decorul si preocupările, ca atare ar fi bine să găsesti o cale de a evada din mediul tău obisnuit, măcar pentru o oră.

Horoscop oferit de www.acvaria.com