Horoscop 30 ianuarie 2019

0
290
Horoscop

BERBEC – Asteptarea ta a luat sfarsit deoarece se poate spune că ai ajuns, finalmente, in fata unui vis implinit! Totul se termină cu bine, poate chiar asa cum ai dorit si de aceea ai toate motivele să fii mandru de tot ce ai realizat pană acum. poate mai e loc de ultimele retusuri inainte de a pune punctul final, deci profită de această zi pentru a trece in revistă etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totusi nimănui de realizarea ta pană ce nu devine deja un fapt concret pentru care poti băga mana in foc.

TAUR – Nu te multumesti cu spatiul stramt in care trăiesti, ci visele tale zboară cu mult mai departe de granitele casei, ale orasului, ale tării tale! Visezi la o călătorie deosebită, si poate deja pregătesti terenul pentru o viitoare plecare spre acea destinatie. Poate te intalnesti cu cineva care a fost deja acolo si ti se face un dor nebun de ducă doar discutand despre acele locuri. Destinatiile indepărtate te cheamă ca un magnet si, cu ceva noroc, dar si cu vointă, ai pitea ajunge acolo! Nu poti sta acasă.

GEMENI – Se deschide un capitol nou in planurile tale profesionale si, ca la orice inceput de drum, si cuprins de entuziasm si de pasiune. Iti place tot ce-i nou, tot ce-i provocator si te pune la treabă, de aceea nu vei sta să te gandesti mult inainte de a-i da startul. Te implici trup si suflet in noua etapă tocmai incepută, constient că rezultatele finale depinde numai de efortul pe care il investesti in ce ti-ai propus.

RAC – O afacere pe cont propriu ar fi cea mai inteleaptă decizie pe care ai putea s-o iei acum. Poate deja ai acumulat un capital care asteaptă să fie investit intr-o directie din care, intr-o zi, ar putea apărea beneficii materiale promitătoare. Dacă te bate demult gandul să pornesti de unul singur intr-o afacere sau un proiect cu conotatii financiare, acum ar fi momentul ideal, dar nu te astepta la castiguri peste noapte.

LEU – Ceva iti spune să nu te implici deocamdată intr-o directie aflată incă la inceput. Nu ai toate informatiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea să mai apară pe parcurs. Ar fi bine, asadar, să mai astepti o vreme pană se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdată, de incertitudine. Si asa esti o fire indecisă, de felul tău, ca atare o astfel de situatie te incurcă si mai tare, dar nu trebuie să renunti, ci doar să mai astepti o vreme pană se limpezesc orizonturile.

FECIOARA – Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o direcţie aflată încă la început. Nu ai toate informaţiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea să mai apară pe parcurs. Ar fi bine, aşadar, să mai aştepţi o vreme până se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdată, de incertitudine. Şi aşa eşti o fire indecisă, de felul tău, ca atare o astfel de situaţie te încurcă şi mai tare, dar nu trebuie să renunţi, ci doar să mai aştepţi o vreme până se limpezesc orizonturile. Direcţia e bună, doar momentul nu e potrivit!

BALANTA – A venit vremea celebrării unui succes la care ai contribuit şi tu la serviciu. După zile sau săptămâni de efort colectiv, roadele încep să se vadă şi vă lăudaţi unii pe alţii pentru rolul pe care l-a jucat fiecare în acest proiect de succes. Şefii apreciază ce ai făcut, colegii îşi arată mulţumirea pentru eforturile depuse de tine, deci n-ar fi rău ca, la moment de sărbătoare, să vă scoateţi mai mult în lumină, unii altora, contribuţia. Laudele şi aprecierile reciproce pot deveni liantul cel mai bun în echipă pentru că, după atâta muncă împreună, meritaţi să primiţi felicitările tot împreună.

SCORPION – Nu esti in apele tale, se vede că te macină niste griji cărora nu le mai dai de capăt, dar dacă ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie. Dacă esti incăpătanat si iti tot plangi singur de milă, s-ar putea să respingi exact cele mai de pret indrumări care vin de la oameni care au trecut prin situatii similare si stiu exact ce trebuie făcut in problema in care acum esti tu implicat.

SAGETATOR – Ai in fata un proiect nou, dar nu cumva tratezi lucrurile un pic eronat? Ori ti se pare mult mai usor decat este si. la primul hop. ai putea claca, ori, exact invers: in loc sa te apuci de acel nou plan cu optimism si entuziasm, te cramponezi de nimicurile care ti se par mai grave decat sunt. Fii mai corect in aprecierea dimensiunii acestor provocari, pentru ca ai tendinta de a deforma realitatea, privind-o dintr-un unghi diametral opus decat s-ar cuveni.

CAPRICORN – Primesti o veste cu tenta oficiala pe care te poti baza in proiectele tale profesionale de viitor. E ca si cum ai primi o certificare, o garantie scrisa sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale in cariera. Stii mai bine spre ce te indrepti, esti mult mai sigur pe scopul tau de acum inainte iar oamenii pe care ii intalnesti in drumul tau spre succes te sustin si iti sunt de folos in atingerea scopurilor tale.

VARSATOR – Muncesti mult, cu placere si cu spor, pentru ca roadele eforturilor tale se vad si sunt apreciate de cei carora le dedici. Sefii te lauda, clientii sunt multumiti si, cu asemenea cuvinte de incurajare care vin de pretutindeni, satisfactia muncii implinite e la cote maxime, ceea ce te motiveaza sa dai si mai mult din tine! Ai mari sperante de la ceea ce te asteapta la finalul proiectului la care iti aduci din plin contributia, convins va va iesi ceva de rasunet.

PESTI – Te zbati pentru o cauza in care nu cred si ceilalti, ca atare tot efortul tau de a-i convinge pare in zadar. Alege-ti cu mai multa grija tovarasii cu care sa faci echipa, pentru ca azi nu ai parte de camarazi pe aceeasi lungime de unda sau cu interese similare. Tu crezi in una, ei in cu totul altceva si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca ai inotat impotriva curentului. Se stie ca esti un premergator, un avangardist care are de multe ori opinii diametral opuse majoritatii, dar azi vei da piept cu o multime de afronturi si refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta indrazneata.

Horoscop oferit de www.acvaria.com