Horoscop 5 ianuarie 2019

0
230
Horoscop

BERBEC – Nu te gandeai ca si animalele au nevoie de atata grija, dar iata ca azi sufletelul tau cu patru labute are nevoie de tine. Dedica-i mai mult timp si energie, ori pentru ca l-ai cam neglijat in ultima vreme, ori pentru ca e bolnav. De fapt, vei vedea ca nu numai el are de castigat de pe urma ocrotirii pe care i-o oferi azi cu inima deschisa.

TAUR – Nu toate visele se implinesc, dar nici sa aluneci pe panta pesimismul nu e bine! Revino-ti cat mai repede din esecul suferit si accepta ideea ca nu era un vis realizabil, nu era pentru tine, era doar o utopie, o iluzie care nu ar fi facut altceva decat sa-ti consume timpul.

GEMENI – Ai facut parte, o vreme, dintr-o echipa bine inchegata in care ai jucat si tu un rol important. Fiecare si-a pus in joc valorile, talentele, ideile, si roadele incep sa se arate. Tu ai avut o contributie grozava de idei creative.

RAC – Ai un mare plan in minte, dar ceva te retine sa-i dai startul acum, de parca simti ca nu ar fi momentul cel mai potrivit. Poate e bine sa mai lasi un pic lucrurile sa se sedimenteze inainte de a le porni, pentru ca acum, sub imperiul emotiei sau al entuziasmului de la inceput, ai putea scapa ceva din vedere.

LEU – Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o placere sa stai acasa la final de saptamana, pentru ca stii ca acolo cei dragi te vor rasfata cu atentie, cu gesturi de afectiune, cu sprijin neconditionat. Poti fi actor principal al unui moment impresionant.

FECIOARA – Vorbesti despre viitor cu incredere si optimism, nu numai pentru ca ti se alatura si familia, la fel de entuziasmata de ceea ce se prefigureaza la orizont, ci pentru ca esti sigur ca mergi in directia cea buna trecutul e profesorul tau cel mai bun.

BALANTA – Ai nevoie de putina liniste, pentru a te concentra asupra unor planuri personale. Daca in jur ar fi galagie si agitatie, nu ai da randament, ci ti-ar fugi imediat gandul in alta parte, ca atare gaseste un loc doar al tau, izolat, departe de lume, pentru a te putea apleca doar asupra problemei care te preocupa.

SCORPION – Mare grija la tonul pe care il folosesti astazi in relatia cu o persoana cu care nu te mai intelegi foarte bine de la o vreme. Sunteti amandoi iritati, irascibili, si orice fleac va poate aduce pe marginea unei despartiri agresive. Nervii ajung la cote maxime si de o parte si de alta incat vei vedea ca finalul acelei colaborari e din ce in ce mai aproape.

SAGETATOR – Esti vedeta acestei zile, pentru ca se vorbeste despre tine in diverse medii, spre tine se indreapta acum cele mai interesante vesti si tot tu esti erou principal in tot felul de actiuni din preajma ta. Joci un rol in treburile multor persoane, te implici cu inima deschisa si cu energie maxima, pentru ca doresti sa fii de ajutor.

CAPRICORN – Erai linistit si credeai ca vei mentine aceasta stare de confort cat mai mult timp posibil, dar se pare ca lucrurile stau cu totul altfel decat ti-ai planificat. In loc de liniste, de pasivitate, de comoditate, apar brusc tot felul de evenimente neprevazute care iti cer reactii foarte rapide.

VARSATOR – Nu orice victorie vine la pachet cu un sentiment de bucurie si implinire, ci uneori e insotita si de tristete. Culmea, dar se mai intampla, si acelasi lucru il resimti si tu acum, de parca, pentru a ajunge aici, ai platit un pret mult prea mare si nu te poti bucura pe deplin de ceea ce ai obtinut.

PESTI – Te preocupa mult viitorul profesional si iei de pe acum unele masuri care vor avea efecte benefice cu privire la pozitia ta la serviciu sau la profesiunea ta privita in perspectiva mai indepartata. Te inscrii la un curs, te gandesti sa urmezi o noua facultate.

Horoscop oferit de www.acvaria.com