Panică în aer! Ce a pățit în zbor un avion TAROM

Momente de panică pentru pasagerii unei curse TAROM care avea destinația Grecia. Aeronava a fost întoarsă din drum din pricina problemelor tehnice.

0
365
avion TAROM

Totul a fost în regulă la decolare, însă avionul a început să aibă probleme în aer. La 20 de minute de la decolare, piloții au început să simtă miros de fum în cabina lor. Aceștia au luat decizia de a reveni de urgență în România, potrivit stiripesurse.ro.

Cei 25 de pasageri din avion au fost debarcați și așteaptă să li se pună la dispoziție o altă aeronavă pentru a ajunge în Grecia. Avionul ART 42, care a avut probleme în timpul zborului, va fi verificat pentru a fi stabilită cauza incidentului.

Un incident aviatic grav, în care a fost implicat fostul coleg de echipă al lui Ciprian Tătărușanu, atacantul argentinian Emiliano Sala, a avut loc recent. Avionul care îl ducea pe Sala în Țara Galilor, a dispărut, iar șansele de supraviețuire ale fotbalistului sunt extrem de reduse. Mai mulți jucători celebri, printre care Kante și Mbappe, au donat sume de bani pentru a fi continuate căutările lui Emiliano Sala.

SURSA www.wowbiz.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments