PRIMARUL MIHAI CHIRICA, ARE GRIJA DE STAREA DE SANATATE A „INVESTITORULUI” HORIA SABO. ”OMUL ARE NIȘTE PROBLEME, DAR AVEM AICI LA IAȘI O REȚEA SPITALICEASCĂ DE CALITATE”

0
420

La scurt timp după ce directorul general al Politehnicii Iași, Horia Sabo, a susținut o conferință de presă în care a făcut mai multe referiri la adresa primarului Iasului, Mihai Chirica, edilul Iașiului a reacționat prompt și i-a dat replica omului de afaceri băimărean.

Primarul Chirica a lansat un nou atac dur la adresa lui Sabo, căruia i-a sugerat să se trateze în spitalele din Iași de problemele de care suferă.

”Dacă aș fi ajuns să mă rog de el să vină la Iași, cu siguranță o luam razna peste dealuri. Nu s-a ajuns până colo. Au fost câteva opțiuni ale noastre, eu nu le-am dorit decât succes și sprijin, dar îmi place să stau la masă cu oameni de caracter. Am o viață și nu vreau să-mi pierd vremea cu astfel de oameni. El a fost doar un consumator până acum, nu un investitor. E un simplu angajat al clubului, dar care nu a adus imagine clubului cu nimic. El nu-și poate permite să vorbească despre oraș. El este o chestiune atât de nesemnificativă încât nu merită să se bage în seamă și să călărească un brand de oraș. E o persoană care nu are nimic de-a face cu orașul. Dacă ar veni domnul Costel de la intrare, care este ieșean și iubește clubul acesta de zeci de ani și ar spune lucrul acesta, chiar l-aș crede. Omul are probleme probabil și nu știe unde să și le rezolve, dar avem aici la Iași o rețea spitalicească de calitate”, a fost reacția primarului Mihai Chirica.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUniversitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T.Popa” Iasi a publicat Metodologia de admitere pentru anul universitar 2019/2020
Articolul următorCe sa mananci cand esti racit. Alimente esentiale care nu trebuie sa-ti lipseasca
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments