Pro TV le-a închis gura marilor rivali! Cum i-a umilit pe cei de la Antena 1 și Kanal D. Lovitură totală

0
233

Pro TV a rupt gura târgului și le-a dat marea lovitură rivalilor săi, Antena 1 și Kanal D. Cei trei au dus o luptă foarte grea în 2018, în topul audiențelor.

Faţă de 2017, 2018 a fost un an cu schimbări uşoare. Pro TV a rămas lider de audienţă, dar a înregistrat mici scăderi. De asemenea, posturile de nişă au crescut în anul care tocmai s-a încheiat.

Potrivit paginademedia.ro, Pro TV a rămas cel mai urmărit post în prime-time, atât pe publicul din toată ţara, cât şi la oraşe şi pe comercial.

Postul a fost vizionat, în medie, de aproximativ 1,4 milioane de telespectatori în fiecare minut. Dacă anul precedent postul a înregistrat 8.4 puncte de rating, în 2018 postul TV a ajuns la 7,9 puncte.

Pe locul al doilea s-a clasat Kanal D, care şi păstrat poziţia de anul trecut. Postul Dogan a rămas în continuare peste Antena 1 pe publicul din toată ţara, fiind urmărit în medie de aproximativ un milion de telespcatatori.

Antena 1 s-a clasat pe trei, la fel ca şi în 2017. Postul Intact a avut o medie de audienţă de aproximativ 950.000 de privitori.

Posturile de ştiri România TV şi Antena 3 s-au clasat pe locurile patru şi cinci. TVR 1 se regăseşte pe locul opt în ceea ce priveşte audienţa din prime-time, cu aproximativ 240.000 de telespectatori, în medie.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDISPERARE Liviu Dragnea da in judecata Comisia Europeana „Dragnea crede ca la Tribunalul UE este ca la CCR”
Articolul următorVideo Moment Istoric. Prima Boboteaza la biserica din Campusul Universitar „Tudor Vladimirescu”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments