Alex Bodi se laudă că e bogat, dar a avut datorii la Fisc de aproape 2.000 de lei! Iubitul Biancăi Drăguşanu a fost penalizat pentru că a întârziat plata!

În prezent, Alex Bodi se laudă că e bogat, dar a avut datorii la Fisc în urmă cu aproape 3 ani.

0
1990
Bianca Drăguşanu si Alex Bodi

De când este cu Bianca Drăguşanu, Alex Bodi se laudă că e bogat, dar a avut datorii la Fisc. Iubitul Biancăi are un stil de viaţă extravagant, cu excursii frecvente în destinaţii exotice şi cu cadouri pe măsură pe care i le face partenerei sale. Impresia pe care o lasă Bodi este că nu ar avea nici cea mai mică problemă financiară.

Despre Bodi s-a aflat că este partener la Gold Standard Bank, un holding ce deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. Compania a înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane dolari. Banca deţine licenţa unei mine de aur în Madagascar, evaluată la 1,1 miliarde dolari.

Acum, Alex Bodi se laudă că e bogat, dar a avut datorii la Fisc. În mai 2016, numele său se afla pe o “listă a datornicilor din judeţul Sibiu„, el având domiciliul în oraşul Mediaş. Astfel, în dreptul lui Bodi era trecută suma de 1.928 de lei, cu explicaţia „obligaţii principale la bugetul de Sănătate”. Cum nu a plătit la timp, s-au adăugat dobânzi şi penalităţi de întîrziere, numite accesorii, astfel că a fost trecută şi suma de 2.732 de lei, în dreptul căreia a fost scris „obligaţii accesorii la bugetul de Sănătate”.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments