Am fost, ce-i drept, 600.000 de oameni în stradă, ca să protestăm împotriva confiscării României de țărănetele numit Dragnea, dar, dacă nu vom veni 15 milioane în mai la vot, din lupta asta va ieși un întreg popor învins și un singur om dictator.

Liviu Dragnea și ai lui, ageamiii neamului!

0
427

În timp ce președintele Iohannis e mut ca un cormoran, urmărind cu atenție și îngrijorare, între două coborâri cu schiurile, cum bandiții cărora le-a tot dat șanse strâng tot mai tare lațul dictaturii, bandiții își văd de treabă. Când nu fac praf bugetul și nu umflă cifrele, ca să le iasă pe plus, se țin de turnătorii doar-doar or respinge-o ăia de la Bruxelles pe Codruța. Și fiindcă micii pârâcioși, indiferent că se numesc Tudorel, Pleșoianu sau vreun alt sulică frânaru trimis de PSD cu jalba-n proțap la Bruxelles, n-au avut niciun succes, Dragnea și ciracii lui s-au gândit la una și mai boacănă: ce-ar fi să nu-i mai dea deloc Codruței voie să plece la Bruxelles, chit c-o aleg ăia în contumacie?

Asemenea măgării au făcut întotdeauna bolșevicii, numai că ăia, în ticăloșia lor, erau diabolic de deștepți. Pesediștii sunt doar grozav de proști, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Cu mentalitatea unor copii de grădiniță, ei își imaginează că, dacă nu i-au putut fura Codruței lopățica și găletușa, măcar niște nisip în ochi tot o să-i arunce. Dar ei nu știu sau nu vor să știe e că Uniunea Europeană e la curent cu absolut tot ce a făcut Codruța Kovesi, dar, mai ales, cu ce au făcut ei. UE cunoaște cum și-a tras cariatul Justiția pe persoană fizică, știe cum și-a croit o măciucă din procurori obedienți, proști bâtă, dar cu ambiții de Vîșinski, știe că același Slugărel Toader care venise la el să o pârască pe Kovesi n-a mișcat un deget ca să-l aducă în țară pe fugarul Ghiță, în schimb acum pune botul la toate aiurelile lui. Adică vine Poliția Română, instituție oficială a statului, prezintă facturile de la aducerea lui Popa din Indonezia, dar tu, Slugărel, nu o crezi, îl crezi tot pe Ghiță care spune că Laura Kovesi a plătit drumul?

Ceea ce nu pricep pesediștii, în momentul de față, este că lovitura de ciomag pe care i-au aplicat-o Codruței se va întoarce, ca dintr-un cauciuc, tot în ei. Fiecare ticăloșie făcută fostei șefe DNA nu va avea ecouri doar la Bruxelles, determinându-i pe și mai mulți europarlamentari să voteze pentru ea, ci și la București. Pesediștii sunt atât de disperați să scape de coșmarul numit Kovesi încât nu se gândesc că, transformând-o în victimă, stârnesc ura a tot mai mulți români împotriva lor, a lui Dragnea și a tâlharilor pesediști, peremiști și pedeliști de care acesta s-a înconjurat. Ura asta nu cred că se va revărsa în stradă – și poate nici n-ar fi bine să se reverse, dacă ne gândim că Danjarmeria tocmai s-a înarmat ca pentru un război atomic. Însă sper din tot sufletul ca românii să-și dea seama că într-o zi oricare din ei va putea ajunge în locul Olguței, împroșcat cu acuzații ireale de un pușcăriabil, și să lovească PSD acolo unde-l doare mai tare: la vot. Am fost, ce-i drept, 600.000 de oameni în stradă, ca să protestăm împotriva confiscării României de țărănetele numit Dragnea, dar, dacă nu vom veni 15 milioane în mai la vot, din lupta asta va ieși un întreg popor învins și un singur om dictator.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂreportervirtual.ro
Articolul precedentCe fac parintii de Ziua Îndrăgostiților ? Mai întâi somn de nevoie, după sex pe mutește
Articolul următorBreasla antrenorilor ataca! Atentat mârșav la viața altora …
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments