Astia sunt barbatii de care trebuie să fugi! Nu sta o clipă lângă ei

0
437

Știm cât poate fi de dificil să întâlnești bărbați alături de care să te simți confortabilă și care să-ți ofere siguranța unei relații serioase.

Dacă ești deja într-o relație și ai un mic dubiu cu privire la iubitul tău, deschide bine ochii. După ce fluturii din stomac dispar, s-ar putea să te trezești că nu ai stat o lungă perioadă de timp lângă un străin.

Iată care sunt cele trei tipuri de bărbați de care trebuie să fugi cât te țin picioarele. Îți vor aduce numai lacrimi și suferință.

1. Copilașii

Problema cu bărbații imaturi este aceea că vor să trăiască în prezent, ceea ce înseamnă că nu se simt confortabili să vorbească despre planurile viitorului vostru împreună, nedorind niciun fel de presiune în acest sens. Această tipologie de bărbați reprezintă o pierdere de vreme pentru femeile care se gândesc la o relație care să le ofere stabilitate. Dacă pare prea frumos pentru a fi adevărat, probabil chiar este. Lipsa planurilor de viitor nu este un factor sănătos pentru o relație care se intenționează a fi de lungă durată.

 

2. Workaholicii

Vrei, cu siguranță, un bărbat care lucrează din greu pentru a-și îndeplini obiectivele, însă, câteodată, mai ales dacă sunt la începutul carierei, unii bărbații pot fi atât de concentrați pe locul de muncă încât nu vor să-și atribuie și responsabilitatea unei relații de cuplu. Iar problema cu acești bărbați este aceea că își dau seama mult prea târziu că o atitudine concentrată pe un singur plan nu este tocmai cea corectă.

 

 

3. Fustangiii

Această tipologie poate fi puțin mai greu de identificat, deoarece ei nu se cataloghează deloc drept „playeri”. Sunt obișnuiți să le spună femeilor exact ce acestea vor să audă. Dacă asculți cu atenție, însă, vei identifica o factorii care le trădează comportamentul. Nu au planuri în care te includ, și nici nu vorbesc despre viitor.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCe minuni face zaţul de cafea în „războiul“ cu celulita? Rezultatele pot fi uimitoare
Articolul următorSEMNIFICATIA BIJUTERIILOR ESENTIALE! CUM A APARUT INELUL DE LOGODNA si VERIGHETA
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments