CE DELICIOS! TARTA CU DOVLEAC

0
265
Ne întoarcem dupa vacanta de iarna, cu o reţetă delicioasă de toamnă. Vă propunem să vă pregătiţi pentru sărbătoarea de ziua indragostitilor, cu o felie delicioasă de tartă cu dovleac.
Reteta simpla si rapida de tarta cu dovleac:
Timp de preparare:15 minute
Timp de preparare:45 minute
Timp total de reţetă: 1 h

TARTĂ CU DOVLEAC, INGREDIENTE PENTRU 8 PERSOANE:

  • 4 ouă mari
  • 1 aluat de tartă cumpărat
  • 250 g de zahăr
  • 100 g unt
  • 500 g dovleac
  • 1 linguriţă de scorţişoară
  • 1 linguriţă de nucşoară
  • 1 linguriţă ienibahar
  • un praf de sare

Modul de preparare al retetei tarta cu dovleac:
Încălziţi cuptorul la 180 ° C. Ungeți tava de tartă cu puţin unt şi întindeți aluatul de tartă în tavă. Coaceți aluatul timp de 15 minute la cuptor.
Dovleacul se rade pe răzătoare şi se pune pe foc într-o cratiţă cu puţin unt până când se obţine consistenţa unui piure. După ce este gata, se ia de pe foc şi se lasă acoperit.
Într-un castron, se bat ouăle cu 150 g de zahăr, se adaugă putină sare şi condimentele. Amestecaţi. Se topește untul, urmând să adăugați jumătate din amestecul de unt. După aceea, adăugați piureul de dovleac. Se toarnă amestecul în tava cu aluat.
Presărati restul de zahăr pe partea de sus şi împrăştiaţi restul de unt tot pe partea de sus pentru a obţine o crustă caramelizată.
Puneţi la cuptor şi coaceți timp de 45 de minute.
Tarta cu dovleac se taie după ce se răceşte pentru a evita ruperea sau fărâmiţarea ei.
Veţi obţine o tartă de dovleac delicioasă, care se poate servi cu puţină frişcă naturală.

 

tarta cu dovleac, preparaul final dupa ce a fost scoasa prajitura din cuptor

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFOTO-VIDEO. VIATA GREA PENTRU POLITICIENII NOSTRI! Conac de lux cu foiță de aur, cinematograf și cristale Swarowski, pentru Olguța Vasilescu și Manda
Articolul următor5 locuri mitice care au fascinat omenirea și pe care le poți vizita în realitate
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments