Decizia bombă luată de Bianca Drăgușanu în privința fiicei sale după ce s-a mutat cu Alex Bodi!

Bianca Drăgușanu a decis să facă încă un pas decisiv în povestea de dragoste pe care o trăiește cu Alex Bodi!

0
834
Bianca Drăgușanu si Alex Bodi

Surpriză totală! În urmă cu două zile, WOWbiz.ro a dezvăluit, în exclusivitate, că Bianca Drăgușanu s-a mutat cu iubitul ei, Alex Bodi! Totul s-a petrecut la doar puțin timp de la împăcarea din Turcia, acolo unde afaceristul a tratat-o pe divă ca pe o regină!

Bianca Drăgușanu s-a mutat la Alex Bodi într-o locuință de un milion de euro!

 

Surse apropiate cuplului au susțin pentru site-ul nostru că Bodi și-a cumpărat, recent, o locuință în valoare de un milion de euro și acolo i-a propus iubitei să își împartă viața cu el de acum înainte. ”Se iubesc cu pasiune și era momentul să stea și împreună. E relația perfectă acum! Sper să fie fericiți mult timp și orgoliul să nu își mai facă loc în idila lor”, a dezvăluit o amică de-a vedetei, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Mai mult, după ce Bianca Drăgușanu s-a mutat la Alex Bodi, frumoasa femeie este tentată să facă și alți pași importanți. De pildă, aceleași surse povestesc că fosta prezentatoare de televiziune intenționează să o aducă și pe fetița sa, Sofia Natalia, alături de ea. ”Bia o iubește la nebunie pe Sofi și nu poate sta fără micuță prea mult timp! În plus, și Alex adoră copiii, așa că, sigur, în curând, și fetița se va bucura de noua casă”, au spus prietenii cuplului.

SURSA www.wowbiz.ro

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments