ȘOC! Gigi Becali îi ironizează pe dinamoviști ! ”Mă duc la Universitate și mă dezbrac dacă se califică în play-off”

Gigi Becali comentează în felul său șansele ”câinilor roșii” de a accede între primele echipe ale Ligii1

0
202
Gigi Becali

Parcursul bun al dinamoviștilor de la începutul returului nu pare să îl impresioneze deloc pe patronul lui FCSB. Drept dovadă, în urmă cu câteva zile, Gigi Becali a comentat din nou sansele ”câinilor” antrenați de Mircea Rednic de a ajunge în play-off Ligii 1, totul la nivel de ironie.

Mai mult, latifundiarul este atât de sigur pe el, încât, a făcut și o promisiune publică, în cazul în care echipa din Șos. Ștefan cel Mare va  reuși minunea în ultimele etape.

Gigi Becali a dat o declarație șoc despre Dinamo!
Duminică o să li se termine visul”

Gigi Becali a dat o declarație șoc despre Dinamo! ”Așa râmâne! Dacă Dinamo se califică, merg la Universitate și mă dezbrac! Dinamo nu are nicio șansă la play-off. Nici în vis nu trebuie să se gândească că e posibil. Dinamo visează până la meciul cu Botoșani. Duminică o să li se termine visul, pentru că la Botoșani sunt prietenii mei.

E adevărat că meciurile cu Dinamo sunt spectaculoase, dar pe mine nu mă interesează emoția și spectacolul cu Dinamo”, a declarat Gigi Becali la Pro x.

SURSA www.wowbiz.ro

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn procuror a organizat un proces fals, ca să-și ceară iubita în căsătorie! Cum a reacționat tânăra
Articolul următorS-a lansat „Apel 112” , aplicația care comunică poziția persoanei care cere ajutor. Cum funcționează sistemul
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments