SPECTACOL a la Simona Halep , la Doha! Lovitura care a blocat-o pe adversara sa din sferturi

Duel cu Svitolina în semifinale la Doha

0
183

Partida Simona Halep – Julia Goerges, din sferturile de finală ale turneului WTA de la Doha, s-a disputat joi şi s-a terminat cu bine pentru sportiva noastră. Întâlnirea dintre cele două a fost a treia programată pe arena cantrală, după meciurile Elina Svitolina (Ucraina) – Karolina Kuchova (Cehia) și Barbora Strycova (Cehia) – Angelique Kerber (Germania). 

 7-6, 7-6 / GAME, SET & MECI Simona Halep! Sportiva noastră se califică în semifinale la Doha, acolo unde o va întâlni pe Elina Svitolina!

Simona Halep a reuşit o lovitură marcă înregistrată în sfertul de finală de la Doha împotriva Juliei Goerges. Românca a câştigat cel mai frumos schimb de mingi al meciului.

La 1,80 m, Goerges este o adversară cu profil diferit pentru Simona Halep, o veritabilă maşină de trimis aşi (în 2018, a reuşit cei mai mulţi aşi în WTA), impredictibilă, de multe ori, de la un game la altul în ceea ce priveşte nivelul de joc.

În primul set, când scorul era 4-2 pentru Halep, sportiva noastră şi adversara au reuşit un schimb frumos de mingi. Totuşi, constănţeanca a avut ultimul cuvânt de spus şi a închis punctul cu un backhand care a pus mingea aproape de tuşă.

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments